Bilgisayar servisi ile ilgili bir sorun
Merhaba,
Bilgisayarımı servisine vermiştim. 1 hafta sonra aldım, kullanıyordum daha sonra ''ram'' imin değiştirildiğini farkettim. Ben de 512 mblik ram vardı ancak şu an 256lık ram var, yani değiştirilmiş. Öncelikli olarak ne yapmam gerekir? Tüketici derneklerine falan mı başvurayım? Servisi aradım, makineyi getirmemi sölediler ama bir kaç hafta da öyle geçecek. Kısacası ben nasıl hakkımı arayabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler
Re: Bilgisayar servisi ile ilgili bir sorun
arkadaşlar gündem yoğun heralde...yokmu bi ilgilenen????
Re: Bilgisayar servisi ile ilgili bir sorun
Alıntı:
bestofx rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Bilgisayarımı servisine vermiştim. 1 hafta sonra aldım, kullanıyordum daha sonra ''ram'' imin değiştirildiğini farkettim. Ben de 512 mblik ram vardı ancak şu an 256lık ram var, yani değiştirilmiş. Öncelikli olarak ne yapmam gerekir? Tüketici derneklerine falan mı başvurayım? Servisi aradım, makineyi getirmemi sölediler ama bir kaç hafta da öyle geçecek. Kısacası ben nasıl hakkımı arayabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler
Arkadaşım kolay gelsin. Ben bilgisayrcıyım yani bunu bilirim ama bun yapanlar var malesef su söyleyeyim. Sen bilisiyarını servise teslim ederken bir servis formu hazırlanmış olmalı ve sistemin hakkında bu formada biligi yer almalı.
Yani, işte bu tarihte getirilen biligsayrsın 512 rem . x işlemci .z anakart ve y ekran kartı bulunan bir forma olamlı bu form yok iste kanunu olarak pek bişey yapazsın sarım. Ama genede sen ilinde bununan Tüketici Hakem Heyetini bul ve durumu anlat. Onlar işltmeciyi çagıracak ve bu konu ya bir çözüm bulacaktır..