İnternetten bankadaki hesabımı boşalttılar. Bununla ilgili yargıtay kararı arıyorum nasıl bulabılırım acaba?
Avukatım sadace dilekçe yardımında bulundu.
Printable View
İnternetten bankadaki hesabımı boşalttılar. Bununla ilgili yargıtay kararı arıyorum nasıl bulabılırım acaba?
Avukatım sadace dilekçe yardımında bulundu.
arkadaşlar cok yardımcı oldunuz harika bi site burası çok eğlendim :p
Bilişim hukuku ile ilgili yargıtay kararları günümüzde oldukça azdır. Var olan kararları içtihat programları vasıtasıyla elde edebilirsiniz. Olayın ciddiyetine binaen, tüm işlemlerin avukatınız vasıtasıyla yapılmasını öneririm.
Bu konuda TC de açılmış ve karar düzeltmeye kadar gidilerek en ciddi belgelere haiz olay Kadıköy 4. Asliye Ticaret Mahkemesinde Akbank aleyhine açılan davadır. Ve eğer yanlış anımsamıyorsam değerli bir avukat üye tarafından siteye konmuş idi . Gözüme çarptı.
Eğer ukalalık ederek '' arkadaşlar cok yardımcı oldunuz harika bi site burası çok eğlendim ..'' yazacağınıza site içinde arama yapsaydınız çok daha yararlı bilgilere ulaşırdınız. Armut piş ağzıma düş yok öyle.. Bir çifçi armudu yetiştirene kadar ne eziyet çekiyor neden sizin ağzınıza hop düşsün ?
Kaldıki olayı bile tam anlatmamışsınız. Hukukun esaslarından birisi her olayın bir oluş ve kabulü vardır. Sizinkinde oluşun nasıl olduğu bile belli değilken kabul ne olacakta emsal karar bulunacak...
Azıcıkta aynada kendinize bakınız.
rikiriki arkadaşımın sorusuna cevaben:
T.C YARGITAY 11.HUKUK DAİRESİ E.2005/4748 K.2006/7341 T.22/06/2006 yazarsanız yazıyı bulursunuz.olay nasıl oldu merak ediyorum arkadaşım..