-
Milletvekilleri
sayın avukatlarım; sizlere birkaç danışmak istediğim konu var şimdiden teşekkürler
ilk olarak ben tunceliliyim yani kürt kökenliyim ama TÜRKOĞLU TÜRKÜM mecliste benim adıma kürtlerin hakkını savunma derdine düşmüş birkaç tane milletvekili var. bunların yaptıkları çeşitli marifetleri yazılı ve görsel basında okuyup görüyoruz. bunlar milletvekili adı altında her türlü şeyi yapabiliyorlar. ama bilmiyolarki bu vatan bölünemeyeceğini tamamen huzur bozmak isteyen bu şahılara karşı dava açmak istiyorum. tek başıma bu insanlara karşı ders vermek istiyorum. ben onlara benim hakkımı savunun diye vekalet mi verdim. yok kürtler asimile ediliyor yok kürtlere ayırım yapılıyormuş. yok ya benim eşim balıkesirli ne ayırımı sizler şehit ettiğimiz askerlerin kanında boğulacaksınız.
ben bu şahıslara karşı avrupa insan hakları mahkemesi dahil nerelere nasıl dava açabilirim. birde avrupadaki kürt kökenli olarak beni dinlesinler. nereye nasıl başvurmam gerekiyor. bu insanların ceza alması için nereler nasıl başvurabilirim. biliyorum dokunulmazlıkları var ama o da bitecek bir gün. şimdiden teşekkürler işlerinizde başarılar saygılar
-
Re: milletvekilleri
Ben sizin yerinize olsam ilk başta tazminat davası açabilme yollarını araştırırdım. Çok zor zahmetli ve tehlikeli bir süreçtir bu eğer ciddiyseniz bir avukattan yardım almanızı öneririm.
-
Re: milletvekilleri
gerçekten çok ciddiyim ama ben tazminat için değil onların rezil olması için yapmak istiyorum. tazminatda alırsam tamamı ehmetçik vakfınındır ibreti alem için saygılar