Kat Mulkiyeti Ve Apartman Yöneticiliği
Merhabalar ,bizim Aparmanimiz 4 Bloktan Oluşan 56 Dairelik Bir Sitedir.3 Bekçi,1 Kapici 1 De Müdür'den Oluşmaktadir.3 Sene önce Seçilen Fakat Gayrimesrulugu Sözle Söylenip Yazili Olarak Belgelenmemis Olan Ve Bu Yüzden Işten Cikartilan,şahsin Tekrar Müdürlüge Getirilmesi Ve Bu Konun Kat Maliklerine Sunulmayişi,4 Yöneticinin Kendi Arlarinda Karar Alip Bunu Kat Maliklerine Dayatmasi Işi Oldu Bittiye Getirmeleri Konusunda Kat Maliki Olarak Benim Bu Konular Hakkinda Nasil Haraket Etmem Için Beni Yonlendirirmisiniz.aparmanimizda Cogunluk Kiraci, Yabanci Ve çalişanlardan Ibarettir Bu Yuzden Kimse Ilgilenmemektedir Bundan Dolayi Işi Oldubittiye Getirilmektedirler.ben Bu Göreve Geln Müdürü Onaylamiyorum Tek Daire Olarak Ne Yapabilim...
Re: Kat Mulkiyeti Ve Apartman Yöneticiliği
Site yönetim kurulunun bu işe yetkili olup-olmadığını anlamak için ;
Öncelikle , site yönetim planının ' Site Yönetiminin Görev ve Yetkileri' başlıklı kısmını okuyun.
Sorunuzun yanıtını burada bulamıyorsanız; 'Site Malikler Genel Kurul Kararlarını' inceleyin. Yetki , genel kurul kararıyla da verilmiş olabilir.
Re: Kat Mulkiyeti Ve Apartman Yöneticiliği
yeni kabul edilen kat mülkiyeti kanunu sitenizde uygulamak zorundasınız yeni yasaya göre zaten artık bloklar kendi yönetimlerini kuracaklar ve kendi sorunlarını kendi aralarında çözecekler.kurulacalk olan blok site yönetimide ortak alanların yönetimini üstlenecek.mayıstan önce bu toplantıyı yapacakasınız.şayet yapmazsanız diğer bloklardakı masraflar sizi ilgilendirmeycek.dolayısıyla yönetim şekli değişecek.
yönetimdeki müdürden hoşlanmıyorsanız hedef denetim kuruluna yazılı şikayet ve genel kurulda ibrayı vermeyerek gözlerini korkutabilirsiniz.devamı için hukuki danışmanlığa ihtiyaç olacak kanatindeyim.ibrayı vermediğiniz noktada bir ay içinde dava açmalısınız.
müdürü seçenlerde yönetim kurulu olduğuna göre yazılı ikazınızı denetim kuruluna veriniz önce