Bireysel kredi geri ödemesi ve yasal takip
Bir bankadan bireysel ihtiyac kredisi aldim.Kredi taksit sayısı 36.Odedigim kredi taksit sayısı 5.
Isyerimden ayrilmam sebebiyle 6.taksidi ve bugun gelen gunuyle 7. taksidi odeyemedim.Onumuzdeki ay en azından 1 taksidi odeyebilecegim.Bu durumla ilgili ne yapmam gerekir ? Yasal takip sureci baslamis midir?
Not : Krediyi kefil istenerek kullandirtmislardi
Re: Bireysel kredi geri ödemesi ve yasal takip
Takip derhal başlatılmaz.Önce,bu konuda bir ihtar alırsınız.
Bankanızla görüşün.
Alıntı:
feride1880 rumuzlu üyeden alıntı
Bir bankadan bireysel ihtiyac kredisi aldim.Kredi taksit sayısı 36.Odedigim kredi taksit sayısı 5.
Isyerimden ayrilmam sebebiyle 6.taksidi ve bugun gelen gunuyle 7. taksidi odeyemedim.Onumuzdeki ay en azından 1 taksidi odeyebilecegim.Bu durumla ilgili ne yapmam gerekir ? Yasal takip sureci baslamis midir?
Not : Krediyi kefil istenerek kullandirtmislardi
İyi niyet her zaman önemlidir. Bence yapılması gereken kefilinize gidip durumu anlatmanız. Yani ondan yardım istemeniz. Ödeyemediğiniz taksitleri ödemesi ya da yardımcı olması için rica edin . Sonuçta eğer imza atıp kefil oldu ise en az sizin kadar onunda sorumluluğu var. Ne siz bankayla, dosyayla, davayla, icra ile uğraşın ne de kefiliniz. En önemlisi de ne kendi aileniz ne de kefilinizin ailesi üzülsün...
İlginç bir çözüm önerisi.
İlginç mi ??
Muhteşem bir teklif
hele hele iyi niyete vurgu yapılmış olması konuyu daha da muhteşem kılıyor
Beni gülümsettiniz,teşekkürederim.