46/B/1 Çürük raporu aldım?
Forumda aradım ama bulamadım bu konu hakkında bilgi yada gece gece gözümden kactı kusuruma bakmayın.
https://www.hukuki.net/forum/showpost...&postcount=522 buraya yazmıstım ama 53 sayfa olunca bakılmaz diye konu actım affola.
Askerde tüberkuloz gecirdim vede 46/B/1 askerliğe elverişsiz raporu aldım bunun bana zararı nedir.
Memurluk sınavlarına girmeyi düşünüyorum bir sakıncası olur mu?
Arkadasların dediğine göre mehmetcik vakfından parada talep edebiliyormusum bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Bunu sormak istemiyorum ama sormak zorundayım artık özürlü kişi yerine mi geçiyorum?
Dava acıp tazminat alma hakkım var mı? 86/4 tertipdim :( (Dava en gec aldıgım raporun tarihinden 60 gün içinde acılması lazım dimi)
Bu sorular hakkında beni bilgilendirirmisiniz. Teşekkürler.
Re: 46/B/1 Çürük raporu aldım?
Bu konu hakkında düşüncesi olan yok mu?
Re: 46/B/1 Çürük raporu aldım?
Alıntı:
users rumuzlu üyeden alıntı
Forumda aradım ama bulamadım bu konu hakkında bilgi yada gece gece gözümden kactı kusuruma bakmayın.
https://www.hukuki.net/forum/showpost...&postcount=522 buraya yazmıstım ama 53 sayfa olunca bakılmaz diye konu actım affola.
Askerde tüberkuloz gecirdim vede 46/B/1 askerliğe elverişsiz raporu aldım bunun bana zararı nedir.
Arkadasların dediğine göre mehmetcik vakfından parada talep edebiliyormusum bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Bunu sormak istemiyorum ama sormak zorundayım artık özürlü kişi yerine mi geçiyorum?
Dava acıp tazminat alma hakkım var mı? 86/4 tertipdim :( (Dava en gec aldıgım raporun tarihinden 60 gün içinde acılması lazım dimi)
Selam
Arkadaşım aynı problemi bende yaşadım 88-3 tertip askere gittim acemi birliğinden sonra şırnak askeri birliğine gittim. Gittiğim günden beri kulağımdaki çınlama şikayetinden dolayı revire gittim çeşitli ilaçlar kullandım geçmedi, sonra tekrar gittim revirdeki doktorun verdiği en son ilacı kullandıktan sonra kulağımdaki çınlamada gitti seste gitti. Şu an sağ kulağım tamemen duymuyor. Bu nedenden dolayı gata'ya sevk edildim ve sağ kulağımdaki işitme kaybı nedeniyle, tedavisininde mümkün olmadığından dolayı çürük raporu aldım. Toplam 9 ay askerlik yaptım. Askere gitmeden önce herhangi bir şikayetim yokdu. Rahatsızlığım tamamen askerliğimin 3. ayından itibaren başladı ve 9 aylık askerken çürük verdiler. Acaba benimde tazminat alma hakkım varmı. Varsa ne yapmalıyım? 10 gündür geldim memlekette beklemedeyim evraklarımı daha şubeye teslim etmedim.Gelen cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.Hepinize iyi geceler.
Cevap: 46/B/1 Çürük raporu aldım?
Arkadaşlar bu konular hakkında size yardımcı olabilirim.
Ulaşabileceğiniz telefon numaram : 530 406 81 56
Cevap: Re: 46/B/1 Çürük raporu aldım?
Alıntı:
balaca rumuzlu üyeden alıntı
Selam
Arkadaşım aynı problemi bende yaşadım 88-3 tertip askere gittim acemi birliğinden sonra şırnak askeri birliğine gittim. Gittiğim günden beri kulağımdaki çınlama şikayetinden dolayı revire gittim çeşitli ilaçlar kullandım geçmedi, sonra tekrar gittim revirdeki doktorun verdiği en son ilacı kullandıktan sonra kulağımdaki çınlamada gitti seste gitti. Şu an sağ kulağım tamemen duymuyor. Bu nedenden dolayı gata'ya sevk edildim ve sağ kulağımdaki işitme kaybı nedeniyle, tedavisininde mümkün olmadığından dolayı çürük raporu aldım. Toplam 9 ay askerlik yaptım. Askere gitmeden önce herhangi bir şikayetim yokdu. Rahatsızlığım tamamen askerliğimin 3. ayından itibaren başladı ve 9 aylık askerken çürük verdiler. Acaba benimde tazminat alma hakkım varmı. Varsa ne yapmalıyım? 10 gündür geldim memlekette beklemedeyim evraklarımı daha şubeye teslim etmedim.Gelen cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.Hepinize iyi geceler.
arkadaşım sivilde hiçbir rahatsızlığın yoksa askerlik yaparken rahatsızlık geçirdiysen tazminat alma hakkın var daha detaylı bilgileri verebiliirm.
Alıntı:
users rumuzlu üyeden alıntı
arkdaşım sivilde hiçbir rahatsızlığın yoksa askerdeyken rahatsızlık geçirdiysen tazminat alma hakkın var ayrıca artık özürlü grubuna giriyorsun iş hayatında da özürlü olarak ssk lı çalışırsan erken emekliilik durumun var detaylı bilgiler verebilririm.
bende bişey sormak istiyorum şu anda istemeyerekte olsa asker kaçağıyım.ve yakında askere gideceğim.amma velakin benim belimde doğuştan fazla bi omur var ve bu omur eğri omur iliğe baskı yapıyor ve omurlarımın arasında daralma var bu sebepten dolayı sık sık kitlenip kalıyorum belim tutuluyor çoğu kişi gata ya sevkini iste çürük raporu alırsın dediler bugünde bi kaç arkdaşım çürük raporu alırsan devlet dairesinde işe giremezsin diyorlar böyle bişey varmı doğrumudur askere gitmeden çürük alan birisi devlet dairesinde işe giremezmi ? lütfen bana acilen bilgi verirseniz çok mutlu olucağım yoksa çıldırmak üzereyim. bu arada yazımdan askerden kaçmayı düşündüğümü sanmayın sadece olabilecek bişey merakımdan soruyorum