LCD Monitörde Ölü Pixel Garantisi
Merhaba electroworld firmasından bir lcd monitör aldım ve bir ölü pixel hatası çıktı mağazanın müşteri hizmetlerini arayıp ürünü iade etmek istediğimi söylediğimde bana yetkili paket açılmış diyerek iade alamayacklarını söylediler şimdi bir ürünü açmadan nasıl arızalı olduğunu öğrenebilirim birde ayıplı ürünün tüketici kanuna göre 30 gün içinde iade edilebileceği yazarken paket açmayla ilgili birşey yok bu adamlar nasıl ben iade almam diyebiliyor
Bir başka konuda ölü pixel fabrikasyon hatası değilmi eğer öyleyse tüketicinin korunması kanununa göre ölü pixel olan monitör ayıplı mal kategorisine girer ve ölü pixel garantisi olarak adlandırılan bir garanti türü olamaz normal garanti şartları geçerlidir yani üretici veya satıcı ayıplı malı yenisi ile değiştirmek veya onarmak zorundadır bu piksel hatasının 5 adet olduğunda değişim yapacaklarını söylüyor teknik servis bir ve vaya 5 adet olması bişeyi değiştirmez
ben en azından böyle biliyorum yardımlarınız için teşekürler
Re: Lcd Monitörde Ölü Pixel Garantisi
Alıntı:
ckilinc rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba electroworld firmasından bir lcd monitör aldım ve bir ölü pixel hatası çıktı mağazanın müşteri hizmetlerini arayıp ürünü iade etmek istediğimi söylediğimde bana yetkili paket açılmış diyerek iade alamayacklarını söylediler şimdi bir ürünü açmadan nasıl arızalı olduğunu öğrenebilirim birde ayıplı ürünün tüketici kanuna göre 30 gün içinde iade edilebileceği yazarken paket açmayla ilgili birşey yok bu adamlar nasıl ben iade almam diyebiliyor
Merhabalar..
Bulundugunuz yerdeki Tuketici Hakem Heyeti'ne basvurarak hakkinizi arayabilirsiniz,ureticinin paketin acilmasi hususundaki iddiasi yersizdir..
Saygilarimla.
Re: Lcd Monitörde Ölü Pixel Garantisi
Bilgisayar sektöründe normalde bir Lcd monitörün 5 ölü pixele sahip olması normal kabul edilir. Ama zaten gerçekte bu 5'i bulmaz, en fazla 2 ya da 3 ölü pixel olur monitörde. Ama size garanti verdiklerine göre 1 tane bile ölü pixel olmaması gerekirdi. Mağaza yetkilisinin paket açılmış diyerek iade alamayacaklarını söylemesi büyük mantıksızlık örneği, hakkı da değil zaten. Monitör paketini açmadan ve monitöre enerji vermeden monitörde ölü pixel olduğu nasıl anlaşılacak ki?
Şikayetinizi Tüketiciyi Koruma Derneği'ne yaptığınız gibi ayrıca sikayetvar.com'a da yapmanızı öneririm. Büyük ve ünlü bir firma ise merkez bu duruma kayıtsız kalmayıp şubeden çok daha olumlu yaklaşıyor müşteriye.