TSK'dan ayrılmak için yapılanlardan sicil bozma yolu???
Değerli uzman arkadaşlarım. Daha öncede burada firarlailgili bir kaç şey yazmıştım. Yalnız aklıma geldikce buraya not düşüyorum. Ben daha öncede belirttiğim gibi sicil bozma yollarını denedim. Fakat bu şekilde nedense olmadı. İlk 100 sıradan sonlara kadar düştüm fakat hala amirlerimden bir hareket göremedim. Yalnız bunu yaparken gerçekten kendime baya yüklendim. Çünküsicil bozma yollarının nelşer olduğunu azçok buradaki meslektaşlarım olsun ve diğer hukukçu arkadaşlarım olsun bilirler. Bu işleri yaparken aksi tutumlar sergilenirbazı aykırıklar yapılır. Ayrıca maaşa hacizde getirttim bilerek. Buna karşılık cezalar almama rağmen hala ben sanki boşa kürek çekmiş gib oldum. Benim sormak istediğim şu; bu kadar borç yaptık haciz getirttik, ödendi bunlar şuan borcumuz yok ama bilindiği üzere kırmızılistegibi birşeyler var. ben yurt dışında olmama rağmen bu liste yani merkez bankası listesinde olmam ne gibi etkiler beni. burada da yapacağım girişimlerimi ne derece etkiler.
Re: TSK'dan ayrılmak için yapılanlardan sicil bozma yolu???
Bu askeri hukukla ilgili bir soru değil.
Re: TSK'dan ayrılmak için yapılanlardan sicil bozma yolu???
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Bu askeri hukukla ilgili bir soru değil.
Değerli hukuk sever arkadaşım. Bunun askeri hukukla ilgisi yok, evet biliyorum. Ama şöyle bir bağlantı kurucak olursak sonuçta hali hazırda ben TSK'dan firar etmiş biriyim. sonuçları malum. Bu konuyla bağlantılı olarak her yerde bu olayı deklare ederek tartışmaktansa sonuçta burada bu olayla iligili yapılan girişimler var ve sonuçlarını buradan tartışmak sizce makul bir şey değilmi. Genel itibari ile TSK'dan firar, ayrılmak için yapılan girişimler ile olabilecekler ve sonuçları tartışılıyor. Fikir alış verişi yapılıyor. Eğer ki bunlar sizin için sorunsa onuda bilemicem. Her yerde bu olayları tekrar tekrar açıklamanın hiç hoş olmayacağını düşünüyorum. Tek alanda heryönüyle tartışılmasının daha uygun olduğu düşüncesindeyim.Saygılarımla.