Avea ya olan borcumdan dolayı avukatın hesabına yaptığım ödemeleri icra dosyasında göremiyorum bu konu ile ilgili olarak tespit davası açabilirmiyim?Teşekkürler
Printable View
Avea ya olan borcumdan dolayı avukatın hesabına yaptığım ödemeleri icra dosyasında göremiyorum bu konu ile ilgili olarak tespit davası açabilirmiyim?Teşekkürler
İstediğiniz kadar dava açabilirsiniz. Fakat lütfen yeni konu açmayın. İlk sorduğunuz yerden devam edin.
Bir de burada size ilk sorduğunuzda çok daha güzel bir cevap verilmiş.
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=32860
konunun aynı omadığı anlama yetisine sahip olmadığınızı düşündüğüm için bir şey söylemek istemiyorum bana orada verilen cevap ile sorduğum soru arasında nasıl bir bağlantı kurduğunuz gerçekten merak ettim burada insanalara yardım etmek onalrı incitmek yada aşağılamak anlamına gelmez yada hukuk hakkında bilginiz olması demek kendinizi büyük görmenizede imkan vericeğini zannetmiyorum unutmamak gerekiri bildiğinizi paylaşmazsanız bildiğinizin bir anlamı yok ayrıca yinede değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim sanırım boş vaktiniz çok bu kadar inceleme imkanı bulduğunuza göre .......
Tesbit davası açmadan önce;
ilk konuda önerildiği gibi, yaptığınız ödeme makbuzlarını dosyaya dahil ettiniz mi?