Şu anda 15 yaşındayım.Bu dediğim olayın hukuksal bir engel teşkil etmemesi için 19 yaşına kadar beklemeyi düşünüyorum.Bunun dışında mahkeme ne ister bunun için? veya bu mümkün müdür? teşekkürler.
Printable View
Şu anda 15 yaşındayım.Bu dediğim olayın hukuksal bir engel teşkil etmemesi için 19 yaşına kadar beklemeyi düşünüyorum.Bunun dışında mahkeme ne ister bunun için? veya bu mümkün müdür? teşekkürler.
Sayın Hukuk Araştırıcısı,
Hukukumuzda "memleket değiştirme" diye bir şey yoktur. Kafanızı bu tür şeylere takmamalı, derslerinize bakmalısınız.
Sayın kardeşim yurt dışınad bulundun mu?Ama çıkarsan inan çok ararsın gerçekten memleket güzel bütün olumsuzluklara rağmen kaçmak çare değil
Sayın Değirmenci,
Şimdi yazacaklarımı bazıları süslü laflar olarak nitelendirecek ama olsun, onlar öyle nitelendirsin.
Ben bu ülkenin gerçek anlamda bir hukuk ve adalet devleti olması için yıllardır kimseden korkmadan verdiğim mücadeleyi şu anda içerisinde bulunduğumuz tüm olumsuz koşullara rağmen sürdürmek için and içtim!
Birilerine kızıp bu güzel ülkeyi terk etmeye hiç mi hiç niyetim yok! Ben gideceğime o kızdıklarım defolsunlar!!!:kızgın:
Evlenen kadın kocasının kütüğüne geçer, boşanınca babasının kütüğüne geri döner. Bunun dışında kütük değişikliği yapılmaz. Dolayısıyla memleket değiştirilmez.