İcra ve Mahkeme Masrafları
Herkeze hayırlı sabahlar;
Ben daha önce de bu siteye kira ile ilgili bir sorunumu danıştım ve değerli avukatlarımızdan biri bana son derece açık bir şekilde yol göstedi.Buradan kendisine ve tüm avukatlarımıza minnettarlığımı sunuyorum.Şimdi danışmak istediğim ise kira alamıyorum kiracımı mahkemeye vereceğim.Buradan doğacak mahkeme masaflarını ben mi ödeyeceğim ? Bu masrafları kirayı ödemeyen kiracıma ödetme durumu söz konusu olabilir mi ? Sonuç olarak kirayı alamayan benim,mecburen kirayı almak için mahkemeye başvuran benim.Beni zor duruma düşüren bu kiracı rahat rahat evimde otursun istemiyorum.Yanlış anlaşılmasın kiracımın maddi durumu iyi bay bayan maaş alıyor.Ama tanıdığımız olduğu için kirayı defalarca istememe rağmen sürekli ileri tarihe atıyor.Kira ödemeyeli 7. aydayız.Kiracının bu rahat tavrı yanına kar kalmasın lütfen beni yönlendirin.Herkeze kolay gelsin iyi çalışmalar.
Re: İcra ve Mahkeme Masrafları
Mahkeme masrafları davacıdan alınır.Muhakeme sonunda haksız çıkan tarafa yükletilir.
Re: İcra ve Mahkeme Masrafları
İlaveten,diğer üyeler açısından da yanlış kanaat uyandırmamak için şu konuda bir düzeltme yapmam gerekiyor.Daha önce sorunuza yanıt veren kişi benim ancak henüz avukat değilim.