6136 ve silahla ölümle tehdit suçlarından ceza aldım. Bu cezalar para cezasına çevrilip ertelendi ama sicil kaydında çıkıyor. Şimdi ben devlet memuru olamayacak mıyım?
Sicil kaydımın silinmesini mi bekleyeceğim?
Teşekkürler!!!
Printable View
6136 ve silahla ölümle tehdit suçlarından ceza aldım. Bu cezalar para cezasına çevrilip ertelendi ama sicil kaydında çıkıyor. Şimdi ben devlet memuru olamayacak mıyım?
Sicil kaydımın silinmesini mi bekleyeceğim?
Teşekkürler!!!
Sicil kaydınız silinse de mahkumiyet hükmü arşiv kaydı altına alınacağı için kamu kurumlarında görev almanız mümkün olmayacak.
merhaba ,
Yücelkaan öncelikle kaç ay ceza aldınız bu önemli .
6136 dan 5 ay
silahla ölümle tehdit 10 ay
yani daha önce hiç suç işlemedim hepsi para cezasına çevirip ertelendi
şu anda sicilimde çıkıyor memur olamayacakmıyım
ben 6 yıl güneydoğuda uzman olarak görev yaptım
teroristten millet vekili oluyor belediye başkanı oluyor memur oluyorda bizden neden memur olamıyormuşki biz bu ülke için 6 yıl gece gündüz hayatımızı verdik
adamlar burakın türkçe yazmayı türkçeyi adam gibi konuşamıyolar milletvekili oluyolar
ben bir kelimeyi hatalı yazmışım olabilir
saygılar sunarım
sayın kaan,
malesef 657 açık olarak diyor altı aydan fazla hapis olursa işe almam kaldı ki bu altı aydan az olsa bile sorun çıkabiliyor.
Kaan Bey memur olma şartlarını taşımıyorsunuz.İşte bir anlık sinir bende Çakırsöğütte asteğmendim ama olayı başak yönlere çekmeyin.Keşke olabilseydiniz ama maalesef... bir anlık öfkenizin kurbanı olmuşsunuz.