Başkasinin Kirasi Hesabima ödeniyor
Merhabalar; başkasına ait dairenin kira bedeli yardımcı olmam amaçlı benim banka hesabıma yatırılmakta ve sanki kira bana ödeniyormus gibi dekontta kira ödemesi olarak gözükmektedir bu işlemde bana yansıyan herhangi bir sorumluluk ya da taahhüt altına girdiğim bir durum var mı dır? saygılarımla.
Re: Başkasinin Kirasi Hesabima ödeniyor..
Bunu sizden rica eden kişinin iyiniyeti sonradan ortadan kalkabilir ve hesabınıza yatırılan kira bedellerini kendisine teslim etmediğinizi ileri sürerek tarafınıza ilamsız takip yapabilir.Söylediklerim,'daha neler' dedirtebilir ama evet bu mümkün.
Bu ihtimali bertaraf etmek için,kira bedellerini kendisine teslim ederken karşı tarafa bir belge imzalatınız.
Re: Başkasinin Kirasi Hesabima ödeniyor..
Alıntı:
c_selin rumuzlu üyeden alıntı
Bunu sizden rica eden kişinin iyiniyeti sonradan ortadan kalkabilir ve hesabınıza yatırılan kira bedellerini kendisine teslim etmediğinizi ileri sürerek tarafınıza ilamsız takip yapabilir.Söylediklerim,'daha neler' dedirtebilir ama evet bu mümkün.
Bu ihtimali bertaraf etmek için,kira bedellerini kendisine teslim ederken karşı tarafa bir belge imzalatınız.
Vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim.