selamlar..
arkadaşlar..
tüketici kredisi ve kredi kartlarımla başım derte..
ayda 700 tüketici kredisi ödemekteyim ..
ve kredi kartını kapatamıyorum ..
nasıl ödenir bu borç yaa..
Printable View
selamlar..
arkadaşlar..
tüketici kredisi ve kredi kartlarımla başım derte..
ayda 700 tüketici kredisi ödemekteyim ..
ve kredi kartını kapatamıyorum ..
nasıl ödenir bu borç yaa..
Milli Piyango bileti al diyecem ama kusura bakmayın..Bu sorunun nasıl bir cevabı olabilir ki..? Hukuk forumuna cevabı hukukda yer olan sorular sorulmalı..Bu sorununda hukuksal bir cevabı olacağını sanmıyorum..Allah kolaylık versin..
Selamlar, sorunuzun hukuki mahiyeti olmamasına rağmen size şöyle bir öneri sunabilirim, eğer sabit maaş ile çalışıyorsanız ve işinize güveniyorsanız, ayrıca borç kapanamayacak duruma gelmişse ya aynı bankadan ya da başka bir bankadan kredi çekip borcunuzu ödeyin, yeni çektiğiniz kredinin vade ve ödeme planını kendi bütçenize göre ayarlayın, sabır isteyen bir yol ama bundan başka bi yol varmı bilemiyorum...Kolaylıklar dilerim.
Öncelikle bıze böyle danışma ve sizin eşsiz bilgilerınızın paylaşımına izin verdiği için hukuki.net e sizlere saygı ve teşekkürlerimi sunarım.Benim sormak ıstediğim konu kredi kartı borcumun asgari ödemesını 2 ay ödeyemedim.Bildiğim kadarıyla 3.aydan sonra yasal yola başvurulucak.Ben bu yasal süreç başlamadan önce kredi kartını bloke ettirip o anki borcumu bankayla anlaşmak suretıyle taksıtlendırme gibi bır yola sahıp olabılırmıyım? Eger böyle taksıt süreci olursa kaç ay ve faiz oranı ne olur? İlgi ve yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederım.
Bu sorularınıza cevap verebilecek tek yer bankanızdır.Bankanın hukuken bir zorunluluğu olmamakla birlikte, öneri öneridir.Değerlendirmenizde fayda vardır.