Re: Üst kat komşu gürültüsü?
Alıntı:
ebayar rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
3 ay kadar önce 2 küçük çocuğu olan bir aile üst dairemizi satın aldı. Fakat sanırım daha önce toplu yaşam alışkanlıkları olmadığı için çocukları olsun, kendileri olsun sürekli gürültü yapıyorlar. Hatta bu gürültüler gece yarısı 01:00-02:00 gibi dahi olabilmekte. Birkaç kez sözlü olarak uyarmama, rica etmeme rağmen sanki hiçbirşey olmamış gibi gürültü yapmaya devam ediyorlar. Gürültüden kurtulmak için neredeyse taşınma noktasına geldim. Fakat taşınmak da kolay değil. Onların kendi daireleri, ben ise sadece kiracıyım. Hukuksal açıdan bu sorunu çözebilir miyim?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Bir aydan fazla geçmesine ve yaklaşık 200 okunmaya karşılık cevap alabilmiş değilim maalesef. Bu konuda bilgi verebilecek kimse yok mu acaba?
Merhaba Sayın ebayar;
Şu kadar gürültü konusu varken; neden bu kadar zamandır yanıt bekleyip durdunuz ki?
Üstelik gürültü yaparak, bir de hesap sorarcasına... :)
Burada kimsenin yanıt verme gibi bir zorunlulukta olmadığını nasıl bilmezsiniz?
Size önerim; yönetimden uyarı almadan forum kurallarını gözden geçirirseniz iyi olur. Kolay gelsin...
Saygılarımla,
Alıntı:
deniz02 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba Sayın ebayar;
Şu kadar gürültü konusu varken; neden bu kadar zamandır yanıt bekleyip durdunuz ki?
Üstelik gürültü yaparak, bir de hesap sorarcasına... :)
Burada kimsenin yanıt verme gibi bir zorunlulukta olmadığını nasıl bilmezsiniz?
Size önerim; yönetimden uyarı almadan forum kurallarını gözden geçirirseniz iyi olur. Kolay gelsin...
Saygılarımla,
Sayın deniz02
Yanıt verme zorunluluğu olmadığını bildiğim gibi, böyle zorunluluk olduğunu da ima ettiğimi sanmıyorum. Kullanığım uslübun da kaba bir uslüp olduğunu sanmıyorum. Fakat sizin cevabınız bana biraz maalesef öyle geldi. Sadece "Bu konuda bilgisi olan var mı?" diye sordum o kadar. Ne var bunda? Bu hesap sormak mıdır?
Benim de size önerim; siz de cevaplarınızı göndermeden önce bir daha okuyun isterseniz, uyarı almadan.
Saygılarımla.
polis çağırıp şubeye gidin şikayetçiolun dilkeçe doldurun sonra valilik 'e gidip şikayet dilekçesi doldurun kolay gelsin allah kolaylık versin aynı ızdırabı bende yaşıyorum.........
Alıntı:
ebayar rumuzlu üyeden alıntı
Bir aydan fazla geçmesine ve yaklaşık 200 okunmaya karşılık cevap alabilmiş değilim maalesef. Bu konuda bilgi verebilecek kimse yok mu acaba?
Sayın ebayar,
Soru tekrarı yapmış olduğunuzu gördüğüm için bana öyle geldi. Size yardımcı olabilmek adına da bir kaç tıklama ile ilgili konuları bulup sunmaya çalıştım, ardından da bir yanıt gelmiş işte, fena mı?
Kimsenin yanıtlama zorunluluğu olmadığını bildiğinizi belirtiyorsunuz fakat, diğer yandan da hiç araştırmadan soru tekrarı yaptığınızın farkında mıydınız bilemiyorum? Ayrıca yanıtlanmayan soruların mutlaka bir yanıtı olduğu için yanıtlanmamıştır, bakınız bu konuda hukuki.net yönetimi ne diyor: https://www.hukuki.net/forum/forumdisplay.php?f=7
Bu , bu sitede çok sık rastlanan (kurallara aykırı) bir durum olduğundan , iyilik olsun diye size bir hatırlatmada bulundum malesef...
Halbuki ben, çok iyi bir şey yaptığımı sanarak bir de teşekkür bekliyordum, yanılmışım ne yazık ki... Kusura bakmayın. :mahcup:
Saygılarımla,