Köy Evindeki Gerçek Dışı Elektrik Borcu-İcra Takibi
serifi rumuzlu üyeden alıntı
Selamlar..ben de MUHTAR amcanın gazabına uğradım.97 de sağlık nedenlerimden dolayı terk ettiğim köydeki evin su saatine, bozuk diye cezalı yazılımlar sonucu 822 YTL ödeme emri oluştumuş.bu miktarlarda olmıyacak şekilde su kullandığımdan, kapatmamıştım ve bu sürede hesaplarında 1 kişiye düşen su bedelini hemen ödeyeyim dediğimde kabul etmedi.6183 ve 5326 ya göre zamanaşımı ile peşin ödeme indirimlerini uygulasın diye bir dilekçe yazdım,yanıt da vermedi..ben ce yarısı fazla olan 822 YTL lik borca,mahkemeyle itiraz mı etmeliyim ? NE YAPMALIYIM? bilmiyorum..teşekkürler...saygılar.15.05.2007...se rifi
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun...Şimdide muhtar amca avukatı aracılığı ile ödeme emrini icra müdürlüğünden dayatmış bulunuyor.5 şubat 2008 günü 7günlük süre doluyor.822 YTL, harçlar, avukatlık ücreti vb.1009YTL olmuş.
SÜREKLİ OTURULMAYAN BİR KÖY EVİ SUYU YAZILIMI İÇİN BÜYÜK BİR HAKSIZLIK..Keşke köyümü terketmeseydim!
Çıkar bir yol lütfen..teşekkürler..Yarın malbildiriminde maaşımı göstereceğim..
Re: Benim işim MAHKEME-İ KÜBRAya kaldı..
Eğer borcun gerçekleri yansıtmadığı kanısında iseniz takibe itiraz ediniz.
Re: Benim işim MAHKEME-İ KÜBRAya kaldı..
Çok haklısınız da.. Orada oturmadığımdan nasıl kanıtlıyacağım bu kadarlık su kullanmadığımı.. Geçen 7 yıllık süreçte her okumalarında bozuk saat diye cezalı olarak ödeme emri oluşturmuşlar..Teşekkürler..