Özürlülüğüm İstismar edildi
Ben 8 yasindayken annemi Trafik kazasinda kaybettim, önceden annem Findik toplayarak birikimini bir Arsa üzerinde Insaat yapmaya harcadi, ama annem ölünce bu evin Tapusunu dedem üzerine aldi, dedem yillarca hic calismadi, babaannem ise evlere temizlige gidip eve bir katki sagladi, babaannemde bir gecekonduya harcadi birikimini onuda kaybetti, bu arada ben 16 yasina vardigimda öz babam beni evlatliktan redetti, mahkemede nafaka davasi actik, kazandik, babam evleninceye kadar ödedi, evlendikten sonra bana nafaka vermeyi kesti. Kardesim daha sonra askere gidip geldikten sonra, dedemden zorla tapuyu alarak dayimla üzerlerine yaptilar, benim hic haberim olmadi bu olaydan, 2 yil sonra cocugum dogdugunda bana cep telefonu ile mesaj atarak tebrik etti, bende ona evin tapusunu sordum, benden habersiz dayim ile tapuyu aldigi icin cok üzüldügümü söyledim, daha sonra bulustugumuzda benimle kavga etti, nineme ait gecekondu ise bir insaaat mühendisi ile karsilikli anlasma yapilarak yiktirildi, ve üzerine bir apartman yapildi, 2 amcama , birer halam ve kardesime olmak uzere tapular verildi, dedem ise kaldigi yerden atildi, su an halamin evinde siginti olarak kaliyor.
Ben isitme engelliyim, bu durumu mahkemeye getirerek haklarimi aramak ve bana yapilan haksizligi düzeltmek istiyorum, aradan yaklasik 3 sene gecti, ancak simdiye kadar bana yardim edecek kimsem olmadigi icin sesimi cikaramadim, su an derdimi analtacagim ve bana tercümanlik yapacak birini buldum, dayim herseyi üzerine alarak beni ve dedemi fena kandirdi, sanirim dolandirdi, cünkü haklarimi üzerine aldi, dedemi evden atti, cok zor durumdayim, bana hukuki yönden yardimci olmanizi ve bu durumda hakalrimi almam icin yol göstermenizi rica ediyorum. Eger haklarimi alabileceksem bana Istanbul da bir avukat önermenizi ayrica rica ediyorum.
Saygilarimla
özürlü devlet sınav kazandım ise alamadı
:kızgın: : 2004 te Adli Tip Kurumu Cerrahpasa hastanesi özürlü personel alim sinavina girdim, Sinavi 85 Puanla kazanmama ragmen, beni ise almadilar, sordugumda benim isitme engelli oldugumu coktan gerekli personelin alindigini söylediler, bende cok uzuldum, Vatan, Sabah, aksam gazetelerine haber verdim, yayinlanmadi, Atv televizyonundan Savas Ay a Müracaat ettim, Adalet bakanligi adli tip birligine bir Sikayet dilekcesi ile basvurdum, aradan gecen zamana ragmen henuz bir cevap almis degilim, Sinavi kazanmama ragmen beni ise almadiklari icin Adalet bakanligi adli tip birligi ve Cerrahpasa hastanesi yetkililerini, Sinav sorumlularini kiniyor Protesto ediyorum. Hakkimi almam icin Derneklerden, Tercüman ve Duyarli Insanlardan bana destek olmalarini, mümkünse dava acmami özellikle isitme engelliler camiasinin birligi adina rica ediyorum.
Ben 2004 te Yetim ve kimsesizdim, aradan gecen zaman icinde evlendim, bir cocugum var.
Üye arkadaslarimizin bu konuda duyarli olmalarini ve buraya düsüncelerini yazmalarini, Özürlüler Sinav sistemini kinamalarini , bu konuda hassasiyetlerini belirtmelerini bekliyorum.
Saygilarimla devlet millet guvenmez
Re: özürlü devlet sınav kazandım ise alamadı
Alıntı:
Eylem Okur rumuzlu üyeden alıntı
Üye arkadaslarimizin bu konuda duyarli olmalarini ve buraya düsüncelerini yazmalarini, Özürlüler Sinav sistemini kinamalarini , bu konuda hassasiyetlerini belirtmelerini bekliyorum.
Düşünceleri nereye yazacağız? Aynı iletiyi 4 ayrı yere yapıştırmışsınız.Hangisine yazalım?Lütfen konu tekrarı yapmayınız.
Alıntı:
Eylem Okur rumuzlu üyeden alıntı
Saygilarimla devlet millet guvenmez
Bu ne demek anlayamadık?
Re: özürlü devlet sınav kazandım ise alamadı
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Düşünceleri nereye yazacağız? Aynı iletiyi 4 ayrı yere yapıştırmışsınız.Hangisine yazalım?Lütfen konu tekrarı yapmayınız.
Bu ne demek anlayamadık?
Sayin Erdogan Kircali,
Özür dilerim, ben Eylem Okurun tercümaniyim, ilk yazilan iletiye cevap almayinca Eylem Okur kendi adina yazmis, cevap bekliyor, ama kendisi isitme Engelli oldugu icin cümle kurmakta zorlaniyor, Eylem Okur adina özür diliyorum, lütfen Ilk ileti halen gecerli, bir an önce Cevap vermenizi rica ediyorum.
Diger iletileri siliniz, mümkünse tekrar tekrar özür diliyorum.
Isitme Engelli Eylem Okurun Tercümani
Murat Kaya
Re: Özürlülüğüm İstismar edildi
Asıl bu durumlara daha çok yardım edilmeli.. keşke benim bildiğim bir konu olsa idi.. Burda yazılanları okuyunca kendi derdimi unuttum..