Eski apartman yönetiminden alınan makbuzlar sahte ise ne yapılmalı?
Merhaba..eski apartman yonetimine makbuz karşılıgı (gelecek 8 ay için)elden odemiş oldugumuz yakıt paraları, yeni apartman yönetimi tarafından makbuzların sahte oldugu söylenerek yeniden istenilmektedir.yeni yonetici, bizde bulunan makbuzların ne hesaplarda bulundugunu , ne de dipkoçanının oldugunu söylemektedir ve eski yonetici hakkında savcılıga sahtekarlıktan dolayı suc duyurusunda bulunmam gerektiği söylenmektedir.makbuzları incelediğimde duzenleme tarihlerinin gelecekteki her ay için ayrı tarih yazıldıgını farkettim.(örnek:mayıs 2008 aidatı:25.05.2008, haziran aidatı:25.06.2008)ama makbuzlrda yoneticilik kaşesi ve imzası var.bu durumda benim yakıt parasını yeni yonetime ödeyip ,eski yoneticiyi savcılıga şikayetmi etmem gerekir?yoksa yeni yonetim mi eski yöneticiye dava açmalıdır.bana bunun için 3 gün süre verildi, odemem halinde icraya vereceklerini soylediler..ne yapmalıyım.şimdiden çok teşekkur ederim ..saygılarımla..
Re: Eski apartman yönetiminden alınan makbuzlar sahte ise ne yapılmalı?
Eski yönetici bu işe ne diyor?
Diğer kat malikleri açısından geçerli değil mi bu durum?
eski yonetici cevap vermekten kacınıyor ve yeni yonetimle gorüşün diyor.
Geçerli olduğunu söylediler ..fakat çoğu kişi parayı bankadan yatırmış ve bankadan para yatıranlardan para tekrar istenmiyor.biz elden verdiğimiz için tekrar istiyorlar..