Taksit yaptırdım bankadan ama taksitleri işten çıktığım için ödeyemedim yarım kaldı şimdi ne yapabilirim?
Printable View
Taksit yaptırdım bankadan ama taksitleri işten çıktığım için ödeyemedim yarım kaldı şimdi ne yapabilirim?
Merhabalar ben Ankara'dan Murat.
3 adet kredi kartına sahibim aynı zamanda esnaflık yapıyorum. Kredi kartlarımı 3 aydır asgarisini bile ödeyemiyorum. Bunları belli periyodik taksitlere böldürmek aynı zamanda kredi kartımı durdurmak istiyorum. Bankalar icralık olmadıgım taktirde bunu yapamayız böyle bir kanun maddesi yok diyorlar. Ben de ileriki aşamalarda kredi çektigimde icralık meselesi karşıma çıkmasın diye korkuyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
Bir esnaf arkadaşımın kredi kartını böldüler, icralık olmadıgı halde böldüler.
Saygılarımla
TMSF 29.01.2008/29 Sayılı kararı ile takibindeki borçları, borçlu tek ödemede ödemek isterse borca ihtar tarihinden ödeme gününe kadar %25 faiz uygulayarak asıl alacak ve faiz toplam borca %50 indirim uygulama kararı almıştır. bu olanaktan yararlanmak için ilgili avukatına müracaat etmenizi öneririm.Ancak bu hesaplama tek ödemede borcu kapatmak isterseniz geçerli.
geçmiş olsun der kolaylıklar dilerim.