Merhaßalar sayin avukatlar..
Normal ßir Chat sayfasında 18 Yasindan Kucuk oldugunu Soyleyen ßir kisiyle Sanal Sex Yapmanin Hukuki Yaptırımları Nelerdir..
Printable View
Merhaßalar sayin avukatlar..
Normal ßir Chat sayfasında 18 Yasindan Kucuk oldugunu Soyleyen ßir kisiyle Sanal Sex Yapmanin Hukuki Yaptırımları Nelerdir..
Merhaba..
Sorunuzun yaniti konustugunuz kisinin 15 yasindan kucuk olmasi ya da buyuk olmakla birlikte soz konusu fiilin anlam ve sonuclarini kavrayamayacak durumda olmasi halinde degirmektedir..Eger konustugunuz kisi 15 yasindan kucuksa ya da fiilin anlam ve sonuclarini anlayacak nitelikte degilse 3 yildan 8 yila kadar hapis cezasiyla yargilanabilirsiniz..
Kisi 15 yasindan buyuk ve fiilin anlam ve sonuclarini kavrayabiliyorsa,internet uzerinden yapilan konusmalarla herhangi bir suc olusmayacaktir..
Saygilarimla.
Sayın Ulaş Değirmenci;
ßu Söylediklerinin yeni Yasaya Göremi Acaßa..
MERHAbalar sizden fikir almak istıyorum sanal sohbet sitesine üye oldumm matcandtalk adında siteden görüşme yaparak para kazanıyorsun. Para çekmenin alat limiti 200tl ve ben bunu biriktirdim çekmek için hesap tanımladım benim ödemimi yapmadıkları gibi hesabımı yasakladılar bunun için suç duyurusunda bulunsam sonuç ne olur bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var lütfen.
Bahse konu internet sitesi ABD de.. İletişim adresi de aşağıda..
187 E. Warm Springs Road
Suite B151
Las Vegas
Nevada
89119
USA
internet serverları da ABD de olmalı.
Sitede iki türlü üyelik söz konusu.. birisi sizin gibi orada erkek üyelerle sohbet edip, bunun karşılığında para kazanmak isteyenler için, diğeri ise, sizin gibi üyelerle sohbet etmek için para ödeyerek üye olanlar için,
her iki üyelik sözleşmesi de şirketin bulunduğu ülke için geçerli.
Sözleşmede ülkemiz ile ilgili sanırım tek kısım "5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesi'ne ve T.C.K'nın 125. Maddesi'ne göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. xxxxxxxx.com; üyelerinin görüntülü görüşmelerinden ve davranışlarından sorumlu tutulamaz." denilen kısımdır.
Söz konusu siteyi işleten şirketin aslında bu site ile aynı işi yapan başka siteleri de mevcut. İnternette biraz araştırınca gördüm.
Elinizde bu iste ile yapmış olduğunuz bir sözleşme var mıdır bilemiyorum, ancak var ise, bu sözleşmeyi de ekleyerek Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda buluna bilirsniz.
Bir sonuç çıkar mı bilinmez ama en azından denemiş olursunuz..
geçmiş olsun.
O sitedeki diğer üyelere mesaj atıp sizin paranızı iç ettiklerini söyleyebilirsiniz.. isyan çıkarın..