Merhaba
Benim evime sanırım yakında haciz gelecek.. Bildiğim kadarıyla yatak odasına dokunmuyorlar. Buradaki eşyalarımı kurcalarlar mı?
Yoksa girmezler mi?
Teşekkürler
Printable View
Merhaba
Benim evime sanırım yakında haciz gelecek.. Bildiğim kadarıyla yatak odasına dokunmuyorlar. Buradaki eşyalarımı kurcalarlar mı?
Yoksa girmezler mi?
Teşekkürler
Bu mal beyanını her banka için ayrı ayrımı vermem gerekiyor yoksa bitane önceden vermiş olmam yeterlimidir?
Teşekkürler
Mrb. Benimde 3 bankaya kredı borcum var ve ayrıca şahıs olarakta bırıne borcum var ve bunların hepsi icralık oldu.ilk sıradaki şahıs avukatı ve bu avukat eve gelip eşyaların değerlerini icra memuru il bebaber tutanakladı ve eşyaları yediemin olarak evde bıraktı fakat aradan biraz zaman geçtikten sonra 2.sıradaki banka avukatı gelip yediemin olan ve hacizli durumdaki eşyaları evden kaldırdı ( yatak odası ve halılar hariç )benim anlamadığım hacizli durumdaki bu eşyaları diğer avukat nasıl alır ve satış yapabilirmi ayrıca yatak odası haczedilemez derken bu yatak odasına hangi eşyalar girer yani yatak odasından hiçbişey alınamazmı yoksa yatak odasındaki mobilyalar alınır ve sadece yatakmı alınamaz? Eve gelen icra memuru yatak odasıda haczedilebilir kanunda haczedilemez diye bir hüküm yok demiş.ben bu durmdan sonra eve yeni eşya alıp faturaları başkasının üzerine yazdırsam diğer banka avukatları bu eşyalarıda haczedebilirmi.lütfen sizden acil cevap bekliyorum.şimdiden tşk. Eder hayırlı ve bol kazançlı işler dilerim.