tesekkur ederım
Printable View
tesekkur ederım
Hukukçular, yasa dışı eylemi, yasal hale getirme güvüne sahip değil ne yazık ki. Öyle olsaydı, kendimiz suç işleyerek çok para kaznır, suçu da ortadan kaldırıdık. Mesela bizi kızdıranları öldürüp beraat ederdik.
Sizin de ne yazık ki, cezanızı çekme dışında bir alternatifiniz yok. Ancak suçlu olup olmadığınıza mahkeme karar verecek. Biz karar mekanizması değiliz.
tesekkur ederım
Sahte evrak düzenlemişsiniz Bu husus mahkemece sabit görüldüğünde suçlu bulunacak ve hüküm giyeceksiniz. Normal bir şeymiş gibi anlatmanızı anlayamadım doğrusu
ozur dılıyorum ama size soru sormammı normal degıl ruh halımı paylastım sadece boyle bır sucta ceza ne olur tesekkurler
evsahibim bundan 4 yıl önce elleri benzinliydi su senedi dolduruver dedi bende senedi ne yapacagını sordum oda muhasebecime verecegim dedi bende dolduruverdim fakat imza atmadım daha sonra bu senedi verdiği kişi kullanarak icra takibine vermiş. ev sahibim bu senedi bir başkasına imza atarak kullanmış oldugu senede itiraz etmiş fakat adam davacı olmuş mahkemeye cıktık her ikimizde resmievrakta sahtecilik sucundan yargılanıyoruz ben daha önce ne böyle bir suç nede buna benzer hiçbir sabıkam yok derin üzüntü içerisindeyim ne yapacagımı bilmiyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim