1 hafta sonunda işten çıkarıldım
Selamlar,
yeni başladığım bir firmadan 1 hafta sonra 2.şahıslar tarafından çıkarıldım. Olay kesinlikle benden habersiz oldu ve işveren istifa dilekçesi imzalamamı istedi bende mecbur kabul ettim yanlış bir şey yapmışmıyım? Bu gibi durumlarda ne yapmam gerektiği hakkında bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
Re: 1 hafta sonunda işten çıkarıldım
Yani açıkcası ben firmada çalışıyordum hipermarketlerde alışveriş merkezlerinde tanzim teşhir yapıyorduk ve o mağazalardaki reyon şefleri 2. şahıs oluyor. Onların demesiyle çıkartıldım işten ama soruların cevabını merak ediyorum.
Bence pek üzerinde durmayın bu konunun zaten öğrenciymişsiniz. Benzer başka bir işe bakabilirsiniz.
Yo hayır onlar çıkarmasına rağmen neden ben istifa imzaladım ve yanlış bişeymi yaptım. Bu konuda haklarımı öğrenmek istiyorum boşvermeyi sevmiyorum bu yüzden bilen birilerinden cvp bekliyorum ama kimse ilgilenmiyor sanırım.
Çalıştığınız süre çok kısa (bir yıldan az) bu nedenle kıdem tazminatı, ihbar tazminatı falan alamıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Büyük olasılıkla daha sigortanız bile yapılmamıştır. Cevap alamadığınıza göre sorununuzun pek büyük olduğunu düşünmemiş olabilir okuyan üyeler.
Yo hayır 1 haftalık sigortam yapıldı ama ben soru sordum, ayrım yapılması doğrumu yani büyük sorun küçük sorun vs :)
E birisi zahmet edip cevap yazmayacakmı artık ?
Alıntı:
peri_0 rumuzlu üyeden alıntı
e birisi zahmet edip cevap yazmıycakmı artık ?
Siz aşağıdaki konuda belirtilenlere uyarsanız,cevap verecek birisi mutlaka çıkacaktır sn.peri_0.
https://www.hukuki.net/forum/showthre...260#post151260
Alakası nedir lütfen durumu farklı yönlere çekmeyelim. :)
Forum kurallarını tabiki okudum ama her konuya yazıldığı gibi bu konuya da cevap yazılmalı yazılmazsa nedeni nedir öğrenmek hakkım değilmi? :)