cembola rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle sorunum işletmekte oldugum butik işyerinin işlerinin iyi gitmmesi sebebiyle civardaki bir internet cafe isletmekte olan sahsa benim işletmekte olduğum iş yerinin devrini kendisine vermemmi bosaltmam karşilıgında benim şahsi ve maliye borçlarını ödeyeceğini söyledi 5 bin ytl kadar.Bende internet cafe için dükan sahibine saracağımı ve izin alınması gerektiğini söyledim dükan sahibine internet dükanı için birarkadaş işletmeyi düşünüyor diye bilgi verdim benimde kendi işimi başkayerde kuruncaya kadar beraber yapacağımızı iza etm ve kediside katmaliklerinin izni olmasılazım ben görüşeyim dedi ve olumlu cevap verdi açacak olan arkadaş bana belediyenin verdiği katmaliklerinin imzasının atılması için dilekçe verdi bende o dilekçeyi düka sahibine verdim imzaladı ve diğer malikler derken 2 cisi ne ben imzaladım sen de gürürsen imzalat diye bana bıraktı bende okişeye imzasını atırdım durumu iza ederek benden sonra girecek kiracı dükan sahibi ila kira kontratı yaptılar ve son aşamada noterden istedikleri noter onaylı imzayı diğer katmaliki çeşitli sebebpler söyleyerek imza atmak istemiyor... benim burda durumum ne olur o dükanda hiçbir hakım yok va kira kontratı girecek kiracıya yapıldı..açamassa aldığı bilgisayar borçlarıyla baya uğraşacak