Selam Arkadaslar ben 2 yıllık okuyorum ama normal öğretim süresinde bitmedi ve şimdi tecil hakkım yok bi kagıt geldi yoklama kacagı diye ne yapacam bilmiyorum aceba gitsem hemenmi alırlar askere
Printable View
Selam Arkadaslar ben 2 yıllık okuyorum ama normal öğretim süresinde bitmedi ve şimdi tecil hakkım yok bi kagıt geldi yoklama kacagı diye ne yapacam bilmiyorum aceba gitsem hemenmi alırlar askere
arkadaşım süreyi aştıysan tecil hakkın olmayacaktır muhtemelen.sizin sorununuz okulu sorumlu olarak bittirmişsiniz sınavları vermeniz gereken sürede verememişsiniz sanırım benimde liseden başıma gelmişti zamanı aştığınız taktirde tecil hakkınız olmuyor 4 yılık tuturup anca yaptırabilirsiniz ama bu konuda bilgili arkadaşlarımız size daha faydalı olacaklardır die umuyorum
bu ülkede askerlik eğitimden daha önemli bana 2 yılık meslek yüksek okuluna gitmeye kalksam bile tecil yapmayacaklarını anca dondurup askerden sonra başlayabileceğimi söylediler..sonuç bu ilaki 4 yıllll olacak
Merhaba. Kağıt ne zaman geldi, kaç aydır kaçaksın. Yaşın kaç. Bunları bilmem lazım. MSN: akdmehmet@hotmail.com ekle görüşelim.