Telefonumun Kendi İsteğimle Dinlenmesi
Merhaba
Şuan kızımın kullanmakta olduğu hattımın savcılığa vereceğim dilekçe ile dinlenmesini isteyebilir miyim? Yoksa telefonun dinlenmesi için illa yasal bir suç mu işlemiş olması gerekir? Telefonun dinlenip kayıtların bana dinletilmesi mümkün mü ya da dinlenirse ne gibi durumlarda beni bilgilendirirler? Aldığı ve gönderdiği mesajların okunması mümkün mü ? Teşekkür ederim
Saygılarımla
Re: Telefonumun Kendi İsteğimle Dinlenmesi
Alıntı:
ArI0666 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba
Şuan kızımın kullanmakta olduğu hattımın savcılığa vereceğim dilekçe ile dinlenmesini isteyebilir miyim? Yoksa telefonun dinlenmesi için illa yasal bir suç mu işlemiş olması gerekir? Telefonun dinlenip kayıtların bana dinletilmesi mümkün mü ya da dinlenirse ne gibi durumlarda beni bilgilendirirler? Aldığı ve gönderdiği mesajların okunması mümkün mü ? Teşekkür ederim
Saygılarımla
Merhabalar..
Suc suphesi olmadikca savcilik bu gibi bir talebi elbetteki geri cevirecektir..
Teşekkürler Sn. Ulaş Değirmenci böyle bir şey hiç bir şekilde mümkün değil yani telefonuna kendim el koyacağım sanırım son çözüm bu kaldı. Çünkü kızım benim tasvip etmediğim arkadaşlıklar yapıyor
Alıntı:
ArI0666 rumuzlu üyeden alıntı
Teşekkürler Sn. Ulaş Değirmenci böyle bir şey hiç bir şekilde mümkün değil yani telefonuna kendim el koyacağım sanırım son çözüm bu kaldı. Çünkü kızım benim tasvip etmediğim arkadaşlıklar yapıyor
Yasim size akil vermeye pek musait olmasa da bu durumu kizinizla bir arkadas gibi konusmayi deneseniz belki amaciniza daha kolay sekilde ulasabilirsiniz,ne dersiniz?
Konuşuyorum ancak anlamıyor ama sanırım bu ceza iyice hırslandırır onu belli ölçülerde izin vermeliyim tekrar teşekkürler Saygılar
Telefona el koyarsanız yada cezalandırma yöntemine giderseniz ters teper bence sonuçta yasak olan çekicidir kızınızın yanında olarak ona arkadaşlık ederek daha iyi bir sonuç alabilirsiniz kısıtlamak çözüm değil sorun çıkarır. tecrübelerle sabittir.
Yasaklarla bir yere varılmayacağını bende oğlumdan biliyorum. İnat etmesine yol açıyor. Gereksiz yere geriliyor insanlar. Hakıkaten en güzeli arkadaşları hakkında araştırma sonrasında da bir konuşma yapmak galiba. Söylevler genclerın sadece dinliyor görünmesine yol açıyor.Bu tuzağa düşmeden bir konuşma daha sağlıklı sonuçlar veriyor. Ben denedim.Oldu :)