İşe başlamamda sorun cıkarırmı
Ben kredi kartına odememı 8 ay gec yaptım borcum yok suan ama benım elıme bankadan gonderılmıs bır kagıt gecmedı bu ıdarı takıptemıdır hukukı takıptemıdır guclu bır kurumda ıse baslayacagım hukukı takıp varsa ıse gıremıyecegım bankadan sordum hukukı takıp var dedıler aynı bankanın bı baska subesıne sordum hukukı takıp yok dedı kıme ınanacagımı sasırdım ama elıme kagıt gecmedı odeme yaparkende avukatla falan gel demedıler bana hukukı takıp olsaydı ben bu borcu bu sekılde odeyebılırmıyıdim
tesekkur ederım
Re: İşe başlamamda sorun cıkarırmı
İdari ya da hukuki takip iş başvurularınızda önünüze çıkabilecek bir durum değil.
Merhaba :
benım baslayacagım kurumda hukukı takıp arastırması kart problemı yasandımı bunlar cok onemlı. Ben karta borcumu odedım suan borcum yok, ama hukukı takıp baslatılmısmıdır sızce? 8 ay sonra odedım, oderken de avukat mahkeme masrafı soylemedıler borcum kadarını odedım. Hukukı takıp olsa ıdı ben bu borcu bu sekılde odeyebılırmıydım? Tesekkur ederım
Borcun tamamının ödendiğine dair belge almadınız mı?
Evet borcum olmadığına daır kagıt aldım.
Bu kagıdı alsamda hukukı takıp oldugu zaman durumum degısmıyor. Benım ogrenmek ıstedıgım hukukı takıp olup olmadıgı hukukı takıbı olan bırı dırek borcunu odeyebılırmı avukatsız bır sekılde?
Alıntı:
Halemm rumuzlu üyeden alıntı
Bu kagıdı alsamda hukukı takıp oldugu zaman durumum degısmıyor. Benım ogrenmek ıstedıgım hukukı takıp olup olmadıgı hukukı takıbı olan bırı dırek borcunu odeyebılırmı avukatsız bır sekılde?
Merhaba..
Yapılan bir hukuki takibin sizi bu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum,söyle düşünün ben kötüniyetli birisiyim ve size karşı haksız olarak bir takipte bulunuyorum,sizde benim yüzümden işinizi kaybediyorsunuz..Ne kadar mantıklı?
benım ogrenmek ıstedıgım hukukı takıp varmı benım kartımda oderken dırek odedım borcumu avukatla gorus falan denmedı calısacagım kurum ıcın hukukı takıp cok onemlı egıtımden gerı donenler var bu yuzden