Başka Yerde Mahkemeye Girme
Selam
İyi Geceler...
Arkadaşlar Benim Bir Arkadaşım Bulundugu İlin 2 Asliye Ceza Mahkemesinde Yakama Emri Cıktı Bu Arkadaşım Eczacı Oldugundan İstanbula Bir Firma ile Görüşmeye Gitmiş İstanbulda Polisler Tarafında Yakalanıp İstanbulda Mahkemeye Cıkmış Bu Mahkeme Tarafında Serbest Bırakılmış. Sizce Bu arkadaşın Şuanki Durumunda Tekrar Yaşadıgı İlde Yakalama Emri Cıkabilir mi? Arkadaşlar Yardımcı Olursanız Sevinirim.... Bana Bilgi Verirseniz Sevinirim Arkadaşlar ..... İyi Geceler
Re: Başka Yerde Mahkemeye Girme
Alıntı:
Doktor48 rumuzlu üyeden alıntı
Selam
İyi Geceler...
Arkadaşlar Benim Bir Arkadaşım Bulundugu İlin 2 Asliye Ceza Mahkemesinde Yakama Emri Cıktı Bu Arkadaşım Eczacı Oldugundan İstanbula Bir Firma ile Görüşmeye Gitmiş İstanbulda Polisler Tarafında Yakalanıp İstanbulda Mahkemeye Cıkmış Bu Mahkeme Tarafında Serbest Bırakılmış. Sizce Bu arkadaşın Şuanki Durumunda Tekrar Yaşadıgı İlde Yakalama Emri Cıkabilir mi? Arkadaşlar Yardımcı Olursanız Sevinirim.... Bana Bilgi Verirseniz Sevinirim Arkadaşlar ..... İyi Geceler
Merhabalar..
Anladığım kadarıyla arkadaşınız nöbetçi mahkemeye sevk edilmiş,tutuklanmasını gerektiren bir sebep olmadığı için de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır..Tutukluluk halini gerektiren bir durum ortaya çıkarsa gayet tabi yakalama emri çıkartılabilir ve tutuklanabilir..
Saygılarımla..
Re: Başka Yerde Mahkemeye Girme
Selam
Tutuklama kararı online bilgisayar sistemindeki isimler için yapılır ifade verip bırakılmış olsa bile sistemden düşülmesi gerekir düşmeyi de dava dosyasının bulunduğu yer il emniyet müdürlüğü, ildeki savcının talebi veya istanbuldaki nöbetçi mahkemenin serbest bırakma kararını görerek yapabilir.şahsen takip etmeniz gerekir yani.