İnternet üzerinden kumar oynatmak
İnternette kaçak olarak kumar oynatan bir site domain ismini alırken benim oturduğum eve ait adresi iş adresi olarak göstermiş. Ip numarası benim ip numaramla tutmamakta ve İzmir' de olduğu belirlenmiştir. Ancak hakkımda dava açıldı, sizce sonucu ne olur? teşekkürler
Re: İnternet üzerinden kumar oynatmak
Alıntı:
tempestspor rumuzlu üyeden alıntı
İnternette kaçak olarak kumar oynatan bir site domain ismini alırken benim oturduğum eve ait adresi iş adresi olarak göstermiş. Ip numarası benim ip numaramla tutmamakta ve İzmir' de olduğu belirlenmiştir. Ancak hakkımda dava açıldı, sizce sonucu ne olur? teşekkürler
Merhabalar..
Sizin hakkınızda dava açılmış olması suç işlediğinize dair yeterli şüphe bulunması anlamına geliyor..Acaba mesajınızda belirtmediğiniz başka delil mevcut mu?
Alıntı:
Ulaş Değirmenci rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar..
Sizin hakkınızda dava açılmış olması suç işlediğinize dair yeterli şüphe bulunması anlamına geliyor..Acaba mesajınızda belirtmediğiniz başka delil mevcut mu?
Hayır herhangi başka birşey yok. Ayrıca benden iki önceki kiracı bir bilgisayar firmasıymış ve borç takıp gitmişler.
Alıntı:
tempestspor rumuzlu üyeden alıntı
hayır herhangi başka birşey yok. ayrıca benden iki önceki kiracı bir bilgisayar firmasıymış ve borç takıp gitmişler.
Merhaba..
Belki onlarla ilgili olabilir,tüm delillerinizi mahkemede dile getirin..Ceza almanız için suç işlediğinizin ispat edilmesi gerekmekte..Başkaca bir delil de yoksa ve durum da söylediğinizden ibaretse ceza almayacağınızı düşünüyorum..Ancak iddianame ve tüm deliller incelenmeden kesin bir şey söylemek mümkün değil..
Saygılarımla.
İlk duruşmaya katıldım, hakim konunun teknik bir konu olduğunu ve Ankara' ya bilirkişiye göndereceğini söyledi. Şimdi sizce ne olur?
Cevap: İnternet üzerinden kumar oynatmak
arkadaslar eğer kredi kartınızdan yurtdışına yasak olan sitelere harcama yaptıysanız,paranızı geri iade alabilirsiniz.
Cevap: İnternet üzerinden kumar oynatmak
hdalman
Misafir
Tanımlı Carkadaslar eğer kredi kartınızdan yurtdışına yasak olan sitelere harcama yaptıysanız,paranızı geri iade alabilirsiniz.
arkadaşım nasıl olucak bu sırasıyla anlatrımısın yada bana mesaj atabılırmısın fightman_@hotmail.com