Bankaya verilen paranın sahte çıkması
x bankasına verilen paranın sahte çıkması ile verdiğim savunmam ise alınan paranın birden fazla okulun mal karşılında aldığı hizmetin bedeli olarak alındığı ve bu paraların ise bana ait olmadığı daha doğrusu babama ait olduğu ve x şirketinin parası olduğu savunmam bundan ibarettir acaba bu olaydan ötürü
sicilimi etkilermi ve hukuki olarak bi yaptımla karşılaşırmıyım
eğer karşılaşırsam beni sanık tan çok suçlu gören x bankasına dava açabilirmiyim şimdiden teşekkürler.
Re: bankaya verilen paranın sahte çıkması
Çok karışık anlatmışsınız, olayı tam anlayamadık. Sahte kupür 1 adet mi yoksa birden fazla mı? Parayı verdiğiniz anda hemen tespit yapıldı mı yoksa sonradan mı sizin sahte para verdiğiniz iddia edildi?
Alıntı:
karavelioglu rumuzlu üyeden alıntı
Çok karışık anlatmışsınız, olayı tam anlayamadık. Sahte kupür 1 adet mi yoksa birden fazla mı? Parayı verdiğiniz anda hemen tespit yapıldı mı yoksa sonradan mı sizin sahte para verdiğiniz iddia edildi?
Sahte bozuk para 2 adet parayı bankaya yatırırken tespit edildi ve tutanak tutuldu banka tarafından. İlginize teşekkürler
Bozuk para derken metal parayı mı kasdediyorsunuz yoksa banknot mu?
Alıntı:
Bozuk para derken metal parayı mı kasdediyorsunuz yoksa banknot mu?
Metal para dır kastım.
Eğer üst, işyeri, ev aramasında paraların devamı çıkmadıysa 2 adet madeni parayı bilmeyerek almış ve kullanmaya çalışmış olduğunuz gözetilmeli ve beraat etmelisiniz diye düşünüyorum.
İlginç:
1-iki madeni paranın tutarı en fazla 2 YTL olabilir. Bunun için nasıl bu duruma gelindi!?
2-Sahte 2 YTL'yi piyasaya sürmeye:)çalışan birisi bakkal, manav, pazarda harcamak dururken neden bankaya yatırmaya çalışır!?
Alıntı:
1-iki madeni paranın tutarı en fazla 2 YTL olabilir. Bunun için nasıl bu duruma gelindi!?
2-Sahte 2 YTL'yi piyasaya sürmeye:)çalışan birisi bakkal, manav, pazarda harcamak dururken neden bankaya yatırmaya çalışır!?
Müthis iki tespit Sayın Karavelioğlu!
Sn Kamp, Sn Karavelioğlu size yardımcı olmak için resmen sabır taşı evrimine maruz kalıyor. Olayı daha güzel, basit ve anlaşılır şekilde anlatabilmek bu kadar mı zor olur, hayret dogrusu.
ilginize teşekkürler sayın karavelioğlu
Alıntı:
Fischer rumuzlu üyeden alıntı
Müthis iki tespit Sayın Karavelioğlu!
Sn Kamp, Sn Karavelioğlu size yardımcı olmak için resmen sabır taşı evrimine maruz kalıyor. Olayı daha güzel, basit ve anlaşılır şekilde anlatabilmek bu kadar mı zor olur, hayret dogrusu.
ilginize teşekkürler sn,Fischer
yazım hataları kabulum olup tamamen türkçe karekterler kullanmaktayım Unicode kullanmadım