Tazminat davasının düşmesi hali
Şahsın bana açtığı manevi tazminat davsında, 25.12.2007 tarihindeki duruşmaya,avukat ve davacı gelmemiş dava düşmüş , fakat davacı avukatın 04.01.2008 tarihinde düşen davanın tenilenmesini istediği dilekçesi vermiş , mahkeme davayı yenilemiş .
Tazminat davası yenilenmesi doğrumudur? Benim bu durumda ne yapmam gerekir?
Saygılarımla iyi çalışmalar.
Re: tazminat davasının düşmesi hali
Merhaba buradan bilirkişi bir avukata bir konu hakkında danışmak istiyorum.Yazımı okuyan bir avukat arkadaşım varsa beni aydınlatırsa çok memnun olacağım. Ben büyük bir markete tazminat davası açmaya hazırlanıyorum. Delillerimi tamamen topladığım zaman davama başlıyacağım. Çünkü inanılmaz bir skandala imza atıyor bu market. Reyonlarındaki hiçbir etiket birbirine uymuyor bu da inanılmaz bir vurgun. Soygunculuk dolandırıcılık teşkil ediyor. Ben kısaca konumu anlatayım marketten biz sürekli annemler alışveriş yaparlar akrabalarımız falan hepsi. En son bir kaç gün önce tesadüfen kasaya gittiğimde aldığım ürünlerin kasada en az %20 daha pahalı olduğunu gördüm. Öyle ürünler vardı ki kasada %40 daha pahalı çıktı. Kasa görevlisi bir hata olabilir beraber reyona gidelim beraber bakalım dese de ben görevli bayanla baktım ama hiç bir ürün etiketi kasada tutmadı ve ben bunu video görüntülerinide aldım. Bu benim için inanılmaz bir delil. Bu konu hakkında beni lütfen aydınlatın. Çünkü bu benim için değil. Bu bir dolandırıcılık büyük bir suç aslında. İnanılmaz bir vurgun.Ben 100 000 ytl tazminat davası açmak istiyorum ve kafama da koydum. Bana lütfen tazminat davalarıyla ilgili bilgi verirmisiniz?
Alıntı:
hakankls rumuzlu üyeden alıntı
merhaba burdan bilirkişi bir avukata bir konu hakkında danışmak istiyorum burdan yazımı okuyan bir avukat arkadaşım varsa beni aydınlatırsa çok memnun olacağım ben xxxxx markete tazminat davası açmaya hazırlanıyorum delillerimi ytamamen topladığım zaman davama başlıycam çünki inanılmaz bir skandala imza atıyor xxxxx reyonlarındaki hiçbir etiket birbirine uymuyor buda inanılmaz bir vurgun soygunculuk dolandırıcılık teşkil ediyor ben kısaca konumu anlatayım xxxxxx dan biz sürekli annemler alışveriş yaparlar akrabalarımız falan hepsi en son bir kaç gün önce tesadüfen kasaya gittiğimde aldığım ürünlerin kasada en az %20 daha pahalı olduğunu gördüm öyle ürünler vardı ki kasada %40 daha pahalı çıktı kasa görevlisi bir hata olabilir beraber reyona gidelim beraber bakalım desede ben görevlki bayanla baktım ama hiçbir ürün etiketi kasada tutmadı ve ben bunu video görüntülerinide aldım bu benim için inanılmaz bir delil bu konu hakkında beni lütfen aydınlatın çümki bu benim için değil bu bir dolandırıcılık büyük bi,r suç aslında inanılmaz bir vurgun bu vurgun ben 100 000 ytl tazminat açmak istiyorum ve kafamada koydum bana lütfen tazminat davalarıyla ilgili bilghi verirmisiniz
AslındasizebukonudabilgivermekisterdikancakHUKUKİ. NEteüyeolurkenkabuletmişolduğunuzforumkurallarını
dikkatealmadanimlakurallarınauymadanyazmışolduğunu ziçinneyazıkkibukonudayapabileceğimizherhangibirşe ybulunmamaktadırsaygılar.
Re: Tazminat davasının düşmesi hali
Sayın Erdoğan Kırcalı, espiri anlayışına, zekana ve aynı anda ki ciddiyetine de hayranım.... Saygılar. Müthişsiniz ya....
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
AslındasizebukonudabilgivermekisterdikancakHUKUKİ. NEteüyeolurkenkabuletmişolduğunuzforumkurallarını
dikkatealmadanimlakurallarınauymadanyazmışolduğunu ziçinneyazıkkibukonudayapabileceğimizherhangibirşe ybulunmamaktadırsaygılar.
siz avuykatmısınız sizin gibi imla kurallarını tanıumayan bir avukat olurmu sen bence cevap verme cevap verdikçe batarsın bu imla hatalarıyla
Hatırlatmaya rağmen forum kurallarına uymamakta ısrarcı davranılması nedeniyle konu kilitlenmiştir.
Yönetim