Kazanılan tazminat için emekli maaşına haciz konabilir mi?
İş mahkemesinden kazandığım tazminatı şahsın nakil terk yaptığından dolayı,35.maddeyi uygulatıp şahsın emekli sandığındaki maaşına icra talebinde bulundum.2 ay oldu cevap yok,bu arada şahısın bağlı olduğu mah.muhtarlığını buldum ama evlenmiş bu arada,şaştım kaldım nerde yanlış yapıyorum yada ne yapmam gerekiyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Re: Kazanılan tazminat için emekli maaşına haciz konabilir mi?
Davayı kazanmanız başka bir şey alacağı tahsil etmek başka bir şeydir.
Nerde yanlış yapıyorum gibi bir sorunun cevapı olamaz kaldıki anlattıklarınızda bir yanlışlıkda yok
Neye şaşırdığınızı da anlamadım
Keşke Bir avukat ile anlaşsaydınız..
Ben de iş mahkemesinden kazanılan tazminat,bir şahıs ve o şahsın bu arada evlenmiş olması arasında bağlantı kuramadım.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Ben de iş mahkemesinden kazanılan tazminat,bir şahıs ve o şahsın bu arada evlenmiş olması arasında bağlantı kuramadım.
Kazandığım tazminatı icra yolu ile almak durumunda kaldım.İş veren emekliydi,bende onun emekli sandığından aldığı maaşa haciz talebinde bulundum fakat 2 ay geçmesine rağmen cevap alamadım.İş veren dul bir kadındı bu arada evlenmiş soyisim değişikliği var sorun çıkacakmıdır dersiniz.Maaşı kendi emekliliğinden almaktadır.İlgileriniz için teşekkür ederim.