Re: Msn'de hakaret ve küfür
Alıntı:
mekal rumuzlu üyeden alıntı
İyi günler, bu akşam bir arkadaşımla msn'de konuşurken ufak çaplı bir tartışma çıktı, kendisi bana hakaret ve küfür etti msn loglarında kayıtlı kendisine küfür ettiği için tazminat davası açmam mümkünmü ? bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim saygılarımla
MSN Logları değiştirilebilir. Dolayısıyla, delil olamayacağı kanaatindeyim. Ancak delil sayılsaydı bile, tazminat davası (maddi ve/veya manevi) açmak sandığınız gibi kolay değildir, şekil şartları vardır.
Re: msn'de hakaret ve küfür
Dava Açabilirsiniz. O Günkü Msn Kayitlarini Saklayin. Arkadaşinizin Ip Kodunu Savcilik Bulduracaktir Ve Msn Kayitlarinda Geçen Saatte Sizinle Yazişmişsa Tazminat Davasini Kazanirsiniz.
Re: msn'de hakaret ve küfür
Sürekli kullanmamış olduğu(internet cafe gibi) bir bilgisayardan bu suç işlenmişse bir şey elde edemezsiniz. Kullanılan bilgisayar ortak kullanıma açıksa ispatı zordur.
Re: Msn'de hakaret ve küfür
Forum sayfalarının birinde uğramış olduğum haksızlıkla ilgili bir konu açtım ve admin konuyu hemen kapattı. Bende neden kapattığını sordum. 3 Günlük üyeye hesap mı vereceğiz dedi. Bende önceden üyeydim ama bir takım gerizekalılıklar yüzünden çıktım. Görüyoruyorum ki bu gerizekalılıklar devam ediyor dedim. Admin hemen ip numaranız alınmıştır. Yapmış olduğunuz hakaretten dolayı hakkınızda maddi manevi tazminat davası açılacaktır dedi. Bundan dolayı bana dava açabilir mi?