Sanal ilişki çocukların velayetı
7 yıllık evliyim.4ve 6 yaslarında iki kızım var.eşim sorumsuz,ve beni çok ihmal eden bir erkek.Son 6 aydır eşimin boşlugundan ilgisizliğinden dolayı internete girmeye basladım.Eşimin bilgisi dogrultusunda.Bana cok bunalıyorsun gır vakıt gecır dedı.Ortak kullandıgımız bır laptobumuz var.Bır sıteye beraber üye oldum.Orada gerçek hayat gibi yasamaya basladım .Bu sıtenın ıcerıgını esım bılıyordu.Bu evlılık zaten cocuklar ıcın yurutuyordum aramızda sevgi saygı cinsellık yoktu.Sadece cocuklara hıssettırmemeye calısıyorduk.Bende bosluktan sitede bırıyle tanıstım.Zamanla arkadaşlıgımız sevgı dolu sozlere dondu.Ama asla gerçek hayata tasınmadı bu ilişki sanal alemde kaldı.Eşim bu yazısmaları bır şekılde buldu.Boşanmak ıcın bır sebep oldugunu bılıyorum.Zaten bende boşanmak ıstıyorum.Tek derdım cocuklarımın velayetını alabılırmıyım?Alamazsın dıye tehdıt edıyor benı.Nasıl bir yol ızlemelıyım?Henuz mahkemeye basvurmadı.Ben cocuklarla annemın evındeyım.Eşimde kendı annesınde.Mahkeme sonuclanana kadar cocuklar bende kalımı?Sanal alemde yaptıgım bu gorusme cocuklarımı almama engel olabılırmı?
Re: Sanal ilişki çocukların velayetı
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=32002
Lütfen öncelikle yukarıdaki konuyu okuyunuz, velayet hakkında bilgi edinmeniz için kısaca açıklamara yer verilmiştir. Sanal ilişkinin olağanüstü bir durum olup olmadığı, iffetsizlik olarak nitlendirilip nitelendirilmeyeceği, dolayısıyla velayete etki edip etmeyeceği, somut olayın özelliklerine göre hakim tarafından değerlendirilecektir.
Hukuki süreçte bir meslektaşımdan yardım almanız yararınıza olacaktır.