Playstation3 cafe acmak istiyorum.ama dükkanın iskanı yok
PS3 cafe acmak istiyorum,ancak kiralamayı düsündügüm yerin iskan ruhsatı yok. Okul cami vb. yerlere yakın degil 80 m2. Dükkan o kadar aklıma yattıki baska bir yer düsünemiyorum. Biliyorum iskansız yere ps cafe icin ruhsat vermeleri cok cok zor. Ancak bir umut burada bana yardımcı olabileceginizi düsündüm. Şimdiden cok tesekkür ederim yardımı gecen herkezi acabilirsem cafe me ücretsiz beklerim...
Re: Playstation3 cafe acmak istiyorum.ama dükkanın iskanı yok:(
Dükkan sahibinin iskan ruhsatı almasından başka çıkar yolu yok.
Belediyeler internet cafe veya PS cafe ruhsatı için bayağı sıkı şartlar öne sürüyor, şimdi bir şekilde alsanız bile ileride iptal edilebilir, daha çok zarara uğrarsınız. Herşeyiyle yönetmeliğe uygun olmayan bir yer için boşuna ruhsat için para ve zaman harcamayın.
Re: Playstation3 cafe acmak istiyorum.ama dükkanın iskanı yok:(
Yardımınız icin tesekkürler. Bir soru daha cevaplarsanız cok minnettar olacagım. iskan ruhsatı alabilmek icin ne yapmamız gerekli özellikle maddi olarak?
Re: Playstation3 cafe acmak istiyorum.ama dükkanın iskanı yok
Google şöyle diyor:
İSKAN RUHSATI (YAPI KULLANMA İZİN BELGESİ) İLE İLGİLİ İŞLEMLER
3194 Sayılı İmar Kanunu Yönetmeliğince inşaatı tamamlanmış yapıların sahiplerince Belediye Başkanlığına müracaat edilerek iskan ruhsatı alınır.
İSKAN RUHSATI (YAPI KULLANMA İZİN BELGESİ) İÇİN İSTENİLEN BELGELER
1-Dilekçe
2-S.S.K (İlişiksiz belgesi)
3-Cins tashih harcı (Vergi Dairesinden)
4-Fenni mesullerde yapının projesine uygun yapıldığına dair rapor.
5-Sığınak tespit raporu (Sivil Savunma Müdürlüğünden)
6-İskan ruhsatı harcı
2464 Sayılı Belediye Gelirler Kanununca tespit edilmiş olan yasal harçlar uygulanır.
İstenilen belgelerin tamamlanmış olması ve 3194 Sayılı İmar Kanunu ve Yönetmeliklere uygun olması şartı yerine getirilmesinden sonra aynı gün (1 ) vatandaşa iskan ruhsatı verilir. Süre belediyenin iş yoğunluğuna göre değişebilir.
Re: Playstation3 cafe acmak istiyorum.ama dükkanın iskanı yok
legal olmayan yollar hakkındaki düsünceleriniz nelerdir???
SİTEMİZDE KANUN DIŞI ÖNERİLERDE BULUNULMAMAKTADIR.İHTİYACINIZ OLAN BİLGİ VERİLMİŞTİR.
YÖNETİM