Facebook sitesi aracılığıyla saldırıya uğradım
Bu arada çok önemli demiştim kilitlendiğini bilmiyordum konunun özür dilerim sayın Admin...
Sayın arkadaşlar facebook atlı sitede profilim var... bir kişi tüm arkadaş listemdeki arkadaşlarıma 100den fazla var istisnasız herkese bana hakarete varan bir mesaj atmıştır aynen yazıyorum....
Egemen adındaki kullanıcı hakkında sizi uyarmak isterim bu kişi yalancının en önde gidenidir... alışveriş merkezinde çalışmakta olup...para karşılığı yaşlı erkeklerle yatmaktadır...sizden de para karşılığı için yapamayacağı şey yoktur...kontör ve para talebi edebilir... dikkatli olun.. çok iyi bir oyuncudur...
hayatı yalandır... o netteki kuzenim dediği insanlarda kuzeni değildir...
kuzenlerimde dahil olmak üzere bana ağır hakaret içeren şeyler yazmıştır ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
Re: facebook sitesi aracılığıyla saldırıya uğradım
Kim olduğunu biliyorsanız ve tabi eminseniz (bir başka kişinin açmış olduğu hesap da olabilir), yazıcı çıktılarını alıp, savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Re: facebook sitesi aracılığıyla saldırıya uğradım
Re: Facebook sitesi aracılığıyla saldırıya uğradım
Merhaba,
Facebookta adını gizleyen ve yabancı bir futbolcunun adıyla yazan bir kişi tarafından hakarete uğradım. Savcılığa başvurdum. Facebookun türkiye temsililiği veya adresi olmadığı gerekçesiyle bir şey yapamayacaklarını söylediler. Şüphelendiğim birinin olup olmadığını sordular. Olmasına rağmen emin olmadığım için söylemedim. Savcı başka bir şey yapamayacağını söyledi. Ama hakaretleri içime sindiremiyorum. Ne yapabilirim? Bu ülkede bu tür suçlar yapanın yanınna mı kalır?