Çalıntı cep telefonu kullanma
Geçen gün polis eve gelip 2-2007 ile 5-2007 arası çalıntı telefon kullanmışsınız ifade vermeniz gerekiyor diyerek anneme karakola gitmesi gerektiğini söylemiş, hattı ben kullanıyorum ancak annemın adına kayıtlı, telefonu aldığım yerden herhangi bir faturam veya aldığıma dair bir belge yok. Annem çalıntı telefon falan kullanmadım ben diyince polıs de iyi düşünün,yalan ifade vermekten daha çok başınız ağrır diye annemleri geri göndermiş, pazartesi tekrar ifade vermeye gidicekler, ben yeni işe girdim güvenlik soruşturması var orada bir problem çıkmasın diye benim adımı hiç vermiyor annem... Neyse süreç böyle yani bu pazartesi tekrar ifade vermeye karakola gidicekler... Bu isin sonu ne olur ne sonuc çıkar acaba ? Mahkeme kesin oluyormuş sanırım? Beni bu konuda biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Re: Çalıntı cep telefonu kullanma
Alıntı:
okaan rumuzlu üyeden alıntı
gecen gun polis ewe gelıp 2-2007 ile 5-2007 arası calıntı telefon kullanmıssınız ifade wermenız gerekiypr diyerek anneme karakola gitmesi gerektiğini söylemiş, turkcell hattı ben kullanıorum ancak annemın adına kayıtlı, telefonu aldığım yerden herhangı bı faturam weya aldığıma dair bir belge yok. Annem calıntı telefon falan kullanmadım ben dıyınce polıs de ıyıdusunun yalan ifade wermekten daha cok basınız ağrır diye annemlerı gerı gondermıs, pazartesi tekrar ifdade vermeye gidicekler, ben yenı ıse gırdım guvenlık sorusturması war orada bı problem cıkmasın dıye benım adımı hıc vermıyor annem... neyse surec boyle yanı bu pazartesı tekrar ıfade wermeye karakola gıdıcekler... bu ısın sonu ne olur ne sonuc cıkar acaba ? mahkeme kesın oluyomus sanırım? benı bu konuda bıras bılgılendırırsenız cok sewınırım, simdiden tesekkurler
Sewınırım,war,wermek,weya...
Klavyenizde V harfi yokmuydu?