İşçi nakilleri ile ilgili
Benim eşim işçi 4857 sayılı yasaya tabi Kütahya da TKİ'de çalışıyor.Ben Ankara çalışıyorum memurum, eşimin tayini olmuyor sözleşmesi gereği iş makinası operatörü ve merkezde bu kadro yokmuş kadrosunu değiştirmiyorlar. ben oraya gidemiyorum küçük çocuklarım var Benim çalışabileceğim Kütahya merkezde iş yerimiz var ve onun iş yerine uzaklığı 60 km. ne yapabilirim....
:( :( :(
İşçi nakilleri ile ilgili
Benim eşim işçi 4857 sayılı yasaya tabi Kütahya da TKİ'de çalışıyor.Ben Ankara çalışıyorum memurum, eşimin tayini olmuyor sözleşmesi gereği iş makinası operatörü ve merkezde bu kadro yokmuş kadrosunu değiştirmiyorlar. Ben oraya gidemiyorum küçük çocuklarım var. Benim çalışabileceğim Kütahya merkezde iş yerimiz var ve onun iş yerine uzaklığı 60 km. ne yapabilirim....
:( :( :( Lütfen birisi bana cevap verebilir mi?
Lütfen konu tekrarı yapmayınız.
https://www.hukuki.net/forum/showthre...260#post151260
Re: İşçi nakilleri ile ilgili
Eşinizin sözleşmesini görmeden size yardımcı olmamız imkansız. Bulunduğunuz yerde bir avukattan, sözleşmeyi de göstererek yardım almanızı tavsiye ederim. Hukuken yapılması gereken bir işlem varsa size yardımcı olacaktır, yoksa siz ya da eşinize fedakarlık yapmaktan başka çare görünmüyor.
Re: İşçi nakilleri ile ilgili