Boşanma davası ve masrafları
Öncelikle bu tarz bir paylaşım sitesi kurmuş olduğunuzdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.Benim bir sorum olacak yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.Ablam kocasından boşanmak istiyor fakat davayı kocasının açması için beklemekte.Ancak kocası dava açmaya pek yanaşmıyor gibi kendisi ise çalıştığı gerekçesiyle mahkemeye gidip dilekçe vererek dava açamıyor.Benim sorum acaba onun yerine davayı başka birisi açabilirmi,açabilirse nasıl?Bu arada acaba bir dava açmak ne kadara masraflıdır bu konularda bilgilendirebilirmisiniz.
:)
Re: boşanma davası ve masrafları
Boşanma davasını ablanızın veya eşinin açması gerekir. Ben boşanma davası açtığımda benden 40 YTL masraf almışlardı.
Re: boşanma davası ve masrafları
Alıntı:
hmirmak rumuzlu üyeden alıntı
Boşanma davasını ablanızın veya eşinin açması gerekir. Ben boşanma davası açtığımda benden 40 YTL masraf almışlardı.
Kişinin kendisi açmazsa vekalet vereceği bir avukat açabilir. Ama eşe, dosta vekalet vererek dava açılmaz.
Re: Boşanma davası ve masrafları
Avukatsız dava açmak isterseniz, 32.40 Ykr
Eğer sonunda değecekse verilen para masrafı göze almak lazim..
bu 40 ytl ile boşanma işi bitiyormu yani ek bir masraf gelmiyormu daha sonradan bu 40 ytl başvuru üçretimi yoksa mahkeme ücreti bu fiyata dahil mi ??
Alıntı:
ozan75 rumuzlu üyeden alıntı
bu 40 ytl ile boşanma işi bitiyormu yani ek bir masraf gelmiyormu daha sonradan bu 40 ytl başvuru üçretimi yoksa mahkeme ücreti bu fiyata dahil mi ??
Sudan ucuz değilmi?
40 veya 50 civarı bir şey istiyorlardı geçen yıl