-
Yanlış Tedavi
İyi günler:
Ben tırafik kazası geçirdim,ve hasatanede burundan amaliyat olarak taburcu edildim. Burnumun eğri kaynadığını söyledim doktor, evet dedi kıralım tekrar ameliyat edelim deyince yaptırmadım.Hasatane masrafı olan yarısını verdim ameliyatı yanlış yaptığı için diğer kalan parayı vermedim. İki sene sonra beni içraya vermişler. Hastane müdürü yanlış tedavi varsa parayı almam dedi. Beni muane eden doktor evet yalnış tedavi var. İcradan ve paradan vazgeçtiler. Bana yapılan eziyet ve yalnış tedavi edildiği için haklarım nelerdir.
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
-
Re: Yanlış Tedavi
ben hastanenizin bir devlet hastanesi olduğunu düşünerek cevap veriyorum sorunuza.
yanlış tedaviyi ameliyatın hemen sonrasında öğrenmiş olduğunuz açık. zira bu sebebe dayanarak ameliyat parasının yarısını ödemişsiniz.
buna göre idari eylemle tarafınıza verilen zararı öğrendiğiniz tarihten itibaren 1 yıl içinde idare mahkemesinde tam yargı davası açmanız gerekirdi. ancak siz bu süre içinde davanızı açmadığınız için davanız süre aşımından reddedilecektir.
-
Özel hastanede ameliyat oldum...Şu an bu ameliyattan dolayı rıhatsızlık duyuyorum.
-
Özel hastanede ameliyat oldum...Şu an bu ameliyattan dolayı rıhatsızlık duyuyorum.Süre aşımı etkilermi davayı.?
-
Bu gibi durumlardaki süre aşımı ne kadardır bilmiyorum,ama süre aşımı demek,dava açabilmek için bekleyebileceğiniz süre demektir.Eğer belirtildiği gibi 1 yılsa,siz de bu süreyi aşmışsınız,yani bu nedenle dava açma hakkınızı kaybetmişsiniz demektir.
-
Yanlış tedaviden dolayı hastane avukatına dava açarım size dedim,avukat senet tahsilinden vazgeçti ve dosyayı kapattı.Bu durumda dava açılabilirmi.
-
Sizden ücret alınmaması haklarınızı kullanmanıza engel değildir. Ancak tazminata karar verilirse mahsubunu isteyebilirler.