-
Psikolojik Dava
Merhabalar.Yardımınız için şimdiden çok sağolun.4 sene önce ayrıldığım kız arkadaşımla son iki senedir tekrar görüşüyoruz.iki sene önce beni ilk arıyan o idi.bu sürede tekrar ilişkimize başlamadık ama hep beraberdik.sadece sürekli görüşüyorduk.bu iki sene içinde bana oynadığı masum sevgi oyunları yüzünden ağır derece pisikolojik bunalıma düştüm ve uzun zamandır çöküntü içindeyim.1 - 1,5 senedir aile huzurum kalmadı.annem ve kardeşlerimle yaşıyorum.bu sürelerde girdiğim işlerde hep başarısız oldum,çalışamadım ve istifa ettim.beni düşürdüğü bu psikolojik çöküntümden dolayı,bir avukatla konuşup ona dava açmayı düşünüyorum.önce sizlerden yardım almak istedim.sizce nasıl bir sonuç elde edebilirim.çok sağolun.
-
gözüm,boşver sadece boşuna uğraşmış olursun,hele bizdeki adliye işlerini düşün? değecekmi? onu sevmeyerek ona en büyük cezayı verebilirsin.
-
Kız arkadaşınız sanırım ilk göz ağrınız. bilirim ilk aşklar unutulamaz. heralde ilişkiniz başladığında 16-17 yaşlarındaydınız.ne güzel bir şey.bence bu aşk hikayenizi daha detaylı anlatırsanız avukatlar belki size yol gösterebilirler.galiba aşkı ne kadar şiddetli yaşayıp ona ne kadar çok bağlanmış iseniz sizi o kadar fazla perişan etmiş olduğundan açacağınız davada alacağınız tazminat da o kadar çok artar.