Öğretmen olarak çalıştığım kurumumda çeşitli sorunlar yaşadım ve bunun üzerine okul müdürlüğüne dilekçemi sundum.Fakat okul müdürü dilekçemi kabul etmedi ve ancak değişiklik yaparsam kabul edebileceğini söyledi.Bu durumda ne yapmalıyım?
Printable View
Öğretmen olarak çalıştığım kurumumda çeşitli sorunlar yaşadım ve bunun üzerine okul müdürlüğüne dilekçemi sundum.Fakat okul müdürü dilekçemi kabul etmedi ve ancak değişiklik yaparsam kabul edebileceğini söyledi.Bu durumda ne yapmalıyım?
Okulu evrak kayıt sistemi, prosedürü, evrak kayıt defteri, evrak memuru yok mu ? Var ise alındı kaşesini tarihini ve memurun imzasını alın direk müdüre vermek zorunda değilsiniz. Buda olmaz ise iadeli taahhütlü gönderin
Türk Ceza Kanunu
DİLEKÇE HAKKININ KULLANILMASININ ENGELLENMESİ
Madde 121 - (1) Kişinin belli bir hakkı kullanmak için yetkili kamu makamlarına verdiği dilekçenin hukukî bir neden olmaksızın kabul edilmemesi hâlinde, fail hakkında altı aya kadar hapis cezasına hükmolunur.
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler.......
okul müdürü memurlara ben dilekçeyi görmeden kayda almayın demiş. biz memurara dilekçeyi sunduğumuzda dirrekt olarak müdürün görmesi gerktiğini, müdür onayından sonra ancak kayda alınabileceklerini belirtiyorlar. bize son şans iadeli tahattütlü göndermek kalıyo yani.............