Çalıntı kredi kartı ile yapılan alışverişler
24 aralık 2004 sabahı saat.09.00 sıraları kredi kartımın kayıp olduğunun farkına vardım. hemen müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirmeme rağmen bir gün önce yani 23 aralık 2004 akşamı 20.00-22.20 saatleri arası kredikartımdan 1.700.000.000 tl karşılığı alışveriş yapıldığı ayrıca aradığım andada bir eczaneden alışveriş yapılmakta olduğu söylendi. hemen savcılığa gidip suç duyurusunda bulundum. müşteri hizmetlerinden öğrendiğim kadarıyla beş değişik firmadan alışveriş yapılmış. ardından bankama gittim. çalıntı formu doldurup bu firmalara ödeme yapılmaması hususundaki dilekçemi sundum, hemen merkeze fax geçtiler. ancak kafama takılan hala sorular var. 1. ilgili ekstrede bu borçlar gelirse ne yapmam lazım. 2. sliplerdeki imzalar kesinlikle bana ait olmamasına karşı banka bu borcu yinede benden isterse ne yapmalıyım. 3. eğer banka soruşturma açtıysa soruşturma bitene kadar bu borcu ertelettirme gibi bir imkanım varmı. bu konular hakkında vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla
özcan
Cevap: Çalıntı kredi kartı ile yapılan alışverişler
sayin @oktay34 ne cesit bir sigortaniz vardi?