Hukuki Net 2008 yenilikleri
Hukuki net bildiğiniz üzere geçen sene köklü değişikliklere gitmiş, yepyeni bir yüz ve kod ile yayına devam etmiş idi.
Bu sene sitede büyük değişiklikler yapma gereği duymamakla birlikte bazı yeni özellikler ekledik.
1- Sitede arananı kolay bulabilmek için bildiğiniz üzere,
a) Forum arama motoru
b) Forum üstlerindeki hukuki terimler (etiket veya tag denebilir)
c) Forum altlarındaki 'Benzer Konular' kutusu
d) YENİ : Forum konusu açarken konunun benzerinin olup, olmadığını kontrol edebileceğiniz 'YAZACAĞINIZ KONUNUN BENZERİ VAR MI' sorgulaması. (12.1.2008)
2- Siteye kayıtlı ÖZEL GURUPLARA (Hukukçular özel, Stj.Avukatlar ve Hukuk Öğrencileri Kulübü üyeleri) münhasır olmak üzere HUKUKİ SOHBET ODASI. Bu chat odası sadece bu guruplar tarafından görünmekte, normal üyelerimiz veya ziyaretçiler sohbet odasını görmemektedir. (12.1.2008)
Re: Hukuki Net 2008 yenilikleri
Bizi kırmadığınız, tüm isteklerimizi yerine getirdiğiniz için teşekkür ederiz Sayın admin. Sahi siz hiç yorulmaz mısınız? :)
Oysaki yaş günü olana hediye alınır, Hukuki Net bize hediye yağdırıyor. :)
Teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık Sayın Admin,
Sağ olun, var olun...
ben bu sitede kaydolduktan sonra hiçbir mail yazamadım daha açıkçası bilmiyorum
yanlış bir şey yapmaktan da çekiniyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz bazı sıkıntılarım var paylaşmak ta istiyorum
hukuki yönden desteğinize ve engin bilgilerinize ihtiyacım var
Alıntı:
dane67 rumuzlu üyeden alıntı
ben bu sitede kaydolduktan sonra hiçbir mail yazamadım daha açıkçası bilmiyorum
yanlış bir şey yapmaktan da çekiniyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz bazı sıkıntılarım var paylaşmak ta istiyorum
hukuki yönden desteğinize ve engin bilgilerinize ihtiyacım var
Hoşgeldiniz.
Önce aşağıdaki konuyu inceler misiniz?
https://www.hukuki.net/forum/showthre...260#post151260
Yeni konu açmak istediğiniz bölümü seçtiğinizde açılan sayfanın sol üst köşesindeki YENİ KONU butonuna tıkladığınızda yeni konu açabilirsiniz.
Daha önce açılmış benzer konuları araştırıp inceleyebilirsiniz.Açtığınız konuda forum kurallarına,imla kurallarına uymanızı rica ederiz.
Saygılar