İnternetde www.... com tarzında açık artırma esasına dayanan satıcıların ve alıcıların buluştuğu bir web sitesi yapmak istiyorum. Ancak herhangi bir ticari kimliğim yok. Hangi adımları atmam gerekiyor.
Teşekkür ederim.
Printable View
İnternetde www.... com tarzında açık artırma esasına dayanan satıcıların ve alıcıların buluştuğu bir web sitesi yapmak istiyorum. Ancak herhangi bir ticari kimliğim yok. Hangi adımları atmam gerekiyor.
Teşekkür ederim.
Ben sorunumu yanlış bölüme mi ilettim yada hatalı bir şeymi yaptım, neden cevap yazılmıyor?
E-Ticaret konusunda eğitim ve sonrasında sertifika veren şirketler var. A'dan Z'ye herşeyi öğretiyorlar. Eminim faydası olacaktır size.
Arkadaş ile aynı soruna sahibim , internetten satış yapmayı düşündüğüm bir web sitem var. Bunun için en düşük maliyetle neler yapmam gerekiyor ? Sattığım şey sanal birşey , fiziki bir ürün değil. ( Web tasarım ücreti , Host&Domain satışı )
1- Satış yapmak için sanırım firma olmalıyım ? ( Firma olma maliyeti ve adımları nelerdir )
2- Satıştan sonra muhtemelen fatura kesmem gerekecek bunun için neler yapmalıyım ?
3- Herhangi bir büro ..vs gibi fiziki barınak yok bu şartlar altında, firma başvurusu yapmam gerekiyorsa nasıl olacak ? Ev adresini felan mı bildirmeliyim ?
Bu konuda geniş bir yazı ( internetten kanunlara uygun olarak satış yapmak ) varsa verirseniz veya burda yazarsanız çok güzel olur...
Şimdiden çok teşekkür ederim...