İşlemediğim suçlardan dolayı 15 yıllık meslek hayatıma son verdiler
Selam,basıma gelenleri yazsam inanmaz hiç kimse , ordudan ihraç edilen arkadaşlar varsa bilgi paylaşımında bulunmak isterim. Ne zanan yargıda bize diğer meslekler gibi yargı yolu açılacak hayatımı mahveden şeyler çok küçük ama cezası çok büyük ALLAH yardımcım olsun...
Re: işlemediğim suçlardan dolayı 15 yıllık meslek hayatıma son verdiler
Yargı yolu var.Askeri şura kararından mesleğe dönen asb. biliyorum.
Ordudan ihracınız hangi yolla oldu ?
Sağolun arkadaşlar. Dönmeyi çok isterim ama yaş kararıyla meslekten atılırsam zor. Askerden para almışım üç asker birbirine şahit oldu benim şahitlerim kayda bile alınmadı, şuan yazamıyorum tam anlamıyla mahkeme bir üst mahkemeye intikal etti . Arkadaşım bana yazarsan sevinirim atılan arkadaş nasıl meslege dönmüş. Teşekkürler...
Re: İşlemediğim suçlardan dolayı 15 yıllık meslek hayatıma son verdiler
Herkese selamlar. hukukçu arkadaşlara sorum olacak aydınlatırlarsa sevinirim. ben TSK dan çıkartılmakla ve buna istinaten hapis cezasının paraya çevrilmesiyle igili basit zimmet ve görevi kötüye kullanmaktan ceza aldım cezalarım 2 yılı geçmiyor ve temyize başvurdum bende kısmi aftan yararlanabilirmiyim ve yararlanırsam mesleğime geri dönme şansım varmı? cevap yazarsanız sevinirim. teşekkürler
Re: İşlemediğim suçlardan dolayı 15 yıllık meslek hayatıma son verdiler
Slm cezalarım ayrı ayrı 2 yılı geçiyor her cezadan mı yoksa tek davadan mı 2 yıl aynı anda birden fazla suçtan ayrı ayrı ceza aldım aftan nasıl yararlanabilirim???