2007 yılındaki ödediğimiz vergilerin iadesi ne oalcak yardımcı olurmusunuz???
Printable View
2007 yılındaki ödediğimiz vergilerin iadesi ne oalcak yardımcı olurmusunuz???
2008 de alacak olduğunuz maaşlarınıza Asgari geçim indirimi olarak yansıyacak.
Bence 2007 yılı kayıp bir yıl oldu biz çalışanlar açısından. Tamam, 2008 yılında Asgari geçim indirimi miktarı maaşlarımıza eklenmeye başlayacak ama 2007 yılının yansıması olması bana biraz mantıksız ve saçma geldi. Şu an ben çalışmasam devlet bana bir yıl boyunca bana asgari geçim indirimi ücretini verecek mi? Vermeyecek tabi.
Bu arada ne olur ne olmaz diye yinede biriktirdim, bir poşet dolusu fiş, fatura var. Ne yapayım, atayım mı çöpe? :mahcup:
Sn Krd Ereğli topladığınız fiş ve faturaları çöpe atabilirsiniz, dediğiniz doğrudur 2007 yılı işçiler için kayıp bir yıldır. Ama benim görüşüm asgari geçim indiriminin de bir iki yıla kalmaz kaldırılacağı, tekrar vergi iadesine dönüleceği şeklinde. Bence devletin asgari geçim indiriminden dolayı çok vergi kaybı olacak.
Öncelikle merhabalar değerli arkadaşlar,Ben özel sektörde çalışmakta olan bir öğretmenim.Normalde 2008 yılında maaşlarımıza Ocak ayı itibari ile yatırılması gereken miktarlar yatırılmadı.Yöneticiler tarafından toplu olrak verileceği söylendi,fakat bugün yapılan açıklamada yönetim kurulu olarak aldıkları bir karar ile vergi iadelerinin ödenmeyeceğini söylediler,açıklamaları ise"Devlet bize ödeme yapmayacak,o sebeple bizde sizlere ödeme yapamıyoruz".Başta ben ve tüm öğretmen arkadaşlarım ne yapacağımızı bilemiyoruz.Böyle bir hakları var mı?
Hayır böyle birşey yok. devlete ödeyecekleri vergiden düşecekler. Uyanık patronlar 50 ytl paraya tenezzül ediyorlar.