Mahkeme erişimi ile kapandı ancak ...
Merhabalar iyi çalışmalar...
Sitemiz mahkeme kararı ile kapandı.Ancak mahkemenin adı dosya numarası yazmadığından ne olup bittiğini bilmiyorduk.Taki aklımıza gelen firmayı arayana dek..AMPEC değil söz konusu firma.Başka bir firma.
Bu firmanın yaptıklarını şöyle özetlersek , sitemize gelip üye oldular.Daha sonra müzik paylaşımı yapılan bölümdeki konuyu görüp sitenin hosting veya adminine değil moderatörüne özel mesaj gönderip konunun kaldırılması istendi.ben şans eseri özel mesajları kontrol ederken farkettim..Ve aynı gün değil, aynı saat içinde tüm linkler kaldırıldı.
Ve aradan 5-6 gün civarında bir zaman geçtikten sonra site kapandı...Kapandıda, ne bir yerden kapandığına dair yazı yada mail nede birşey var oratada...Kafamızda fikirlerle tahminlerde bulunuyoruz kim yaptı diye..Sonradan aklıma geldi bu tür birşey olduğu ( düşünün aradan geçen zamanı ) ve düşündüklerimiz çıktı...Lakin uyarı yapıldığı anda ( bildiğim kadarı ile bu özel mesaj ile yapılmıyor) kaldırıldı..Hemde sadece o firmaya ait olanlar değil tümü...
Şirketi tespit edip görüşme yaptığımızda ise , çıkan bayanın nasıl konuştuğunu anlatmam imkansız size."Yapılacak birşey yok...Siz zaten çok yayınladınız bunları...Siz açın farketmez kapattırırız.." vs vs gibi akıl almaz tavırlarda hitaplarda bulunuldu..
Önceki konulardan biraz daha farklı olduğundan dolayı açtım konuyu...
Bu durumda izlemem gereken yol nedir? İtiraz hakkım var ise kullanmak istiyorum derhal...Bana yardımcı olabilirmisiniz ?
Re: Mahkeme erişimi ile kapandı ancak ...
Detaylı Bilgi ve Yardımlarınız İçin Teşekkürler..Silebilirsiniz...