Sınav kağıdının sınav niteliklerine uymaması
Üniversite 6. sınıf öğrencisiyim tekders sınavından 2 senedir mezun olamıyorum tekrar sınava gireceğim. Sorun şu ki bana verilen sınav kağıdının sınav kurallarına uymadığını düşünüyorum. Bu sınav kağıdından dolayı hoca hakkında nasıl bir hukuki süreç başlatabilirim yada doğrudan Danıştay'a başvurabilirmiyim. Teşekkür ederim
Re: Sınav kağıdının sınav niteliklerine uymaması
Sınav kağıdının nasıl olması gerekiyor?
Sınav yönergesi mi eksik bunu mu kastediyorsunuz?
Son sınavımda 5 sorunun 4 tanesi çözdüm ama zayıf aldım hocam savunma olarak onun istediği yöntemlerle çözmediğimi söyledi. O zaman sorunun hangi yöntemle çözülmesini istediğini soru da belirtmesi gerekmiyormu. Sonuçta bu matematik ağırlıklı bir sınav ya çözdüğümü kabul edecek yada istediği yöntemi bana sınav kağıdında belirtecek ,ama ikisinide yapmıyor. Ben ne yapabilirim. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.:kızgın:
Bu sınavda başarılı olan öğrenciler var mı?Evet..
O nedenle yöntem tartışmasına girmeden yapacağınız tek şey sınav öncesi hocanızla görüşmek.
Başarılar dilerim..
Şunu eklemek isterim,hocaların son derece anlayışlı olduğunu düşünüyorum bu tür konularda.Sadece şu var,karşısında başarısızlığı kendisi dışındaki faktörlere yükleyen öğrenciler görmek bazen bu anlayışı ortadan kaldırabiliyor.
Tek dersiniz olduğunu,bu sınavın sizin için önemini o nedenle çalışma stiliniz konusunda size yardımcı olması talebiyle gidin karşısına.Kızgınlık değil,dersi verememiş olmanın mahcubiyetini taşıyın.
Ben size iyiniyet gösterileceğine eminim.
Tekrar başarılarım dilerim.