Çocugumu benden uzaklastırıyorlar!
Öncelikle hepinize simdiden tesekkur ediyorum.Ben yaklasık 8 ay önce bosandım, dava sonucunda 13 yasıdaki kızımın velayeti annesine verildi.İlk baslarda kızım devamlı yanıma gelıyordu hiçbir sorun yoktu. Son 3 aydır kızım benden resmen kacıyor ne yanıma gelıyor nede telefonlarıma cıkıyor.Eski eşimin ve ailesinin kızımın beyninin yıkadıgından kızımın hareketlerinden davranıslarından anlıyordum.Yaz ayında mahkeme kararına gore 1 ay boyunca kızıım yanımda kalacakdı, ancak annesi buna kesimlikle musade etmedi.Bana icra yoluyla kızımı alabilecegimi soylemıslerdi ama bu kızımn psikolojisini bozar diye kesinlikle buna karsı cıktım.Sizden ricam kızımı görebilmek için ne yapabilirim?İnanın hergun okuluna ve gittigi kursun onune onu gorebilirim umuduyla gidiyorum ama bir türlü goremıyorum.
Re: Çocugumu benden uzaklastırıyorlar!
Bu konuda eski eşinizle uzlaşmak veya icra kanalı ile çocuğunuzla görüşmek dışında üçüncü bir seçenek yok. Çocuğunuz ile ne şekilde iletişim kurmanız gerektiği konusunda belki bir psikoloğun yardım ve yönlendirmesi daha doğru olabilir.
eski esim benimle kesinlikle konusmak istemiyor halbuki ben kendisiyle çocuk hakkında defalarca gorusme talebinde bulundum icra yoluyla aldıgımda cocugumun psikolojisin alt ust olacagını düsünüyorum o yuzden buna cesaret edemiyorum bu arada yaklasık bir aydır cocugumu bir psikologa gonderiyorlar buna ragmen yinede yanıma gelmemekde telefonlarıma cıkmamakda kararlı inanın ne yapacagımı bilemiyorum.
Bu,gerçekten çocuğunuzun tepkisi gibi görünüyor.Yaşı itibariyle bir takım sorunlar yaşanması normal bu dönemde.Kızımla görüştürmüyorlar şeklinde yaklaşmak yerine,annesi ile görüştürüp-görüştürmeme meselesi dışında kızınızın içinde bulunduğu durum hakkında görüşmek istediğinizi belirtip,bu yönde bir görüşme yapın bence.